Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Sinful Colors Fiodora

Publicerad 2010-07-15 13:19:46 i Naglar i vitt, nude, beige,


Sinful Colors är ett amerikanskt budgetmärke som jag har en del lack ifrån. Det är lite växlande kvalitet på dem och det svårt att gissa färgen om man bara tittar på Cherry Cultures hemsida och de färgprov de ger en där, men lacken kostar $2 styck och de flesta jag fått hem har jag varit väldigt nöjd med. Det här är ett av de fyra jag fick hem i mitt jättepaket med lack som kom igår. Det heter Fiodora och det är väldigt vackert men också väldigt skirt.
Nu är inte Fiodora ett lack som ska vara opakt, så klart, men för att få den täckning ni ser på bilden krävdes fyra lager. Det torkar fort och lacket är tunt till konsistensen så det känns inte så tjockt på nageln och torktiden är bra. Det går alltså att offra sig och köra fyra lager utan att det känns oöverstigligt. Färgen är, som ni ser, den blekaste rosavita som finns. Den är så ljus som en ungmös lätt rodnande kind. I lacket finns också en rejäl portion med silverskimmer. Det ser oerhört rent och fräscht ut på naglarna. Med bara ett lager fick man en uppljusad nagel med diskret skimmer, perfekt för en fransk manikyr t.ex. Även med två lager var det diskret nog att användas så. Beroende på vilken effekt man vill ha hade nog tre, eller som här, fyra lager också funkat så klart. Om ni ser svarta prickar på det så är det skräp som var kvar i penseln på mitt Seche Vite och inte något att beskylla Fiodora för.


Lacket är vilsamt att titta på. Det passar min hudton perfekt, tycker jag, och det intryck man får av händerna är just rent, fräsch, välvårdat och vackert. Jag är jättenöjd och ångrar nästan att jag lovat bort det till mamma.

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-07-15 18:29:43

Det påminner om hollywood blonde lite grann, fast inte lika snyggt...

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2010-07-15 22:18:56

Riktigt fint tycker jag! Det ser fräscht ut (gud vad jag hatar det ordet egentligen).

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-07-15 22:44:08

Emma! När får vi se bilderna på Hollywood Blonde egentligen?



Nailtastic! Ja, jag håller med, men det är så rätt ord för den här!

Postat av: Fia
Publicerad 2010-07-16 11:49:55

Vilket fint. Jag gillar namnet :D

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-07-16 12:24:04

Fia! Det är så vackert att jag fortfarande bär det! ;D


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela