Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Del Sol Superhero

Publicerad 2010-07-05 11:26:32 i Naglar - färgskiftande,


Del Sol Superhero är ännu ett av de där lacken som ska ändra färg, i det här fallet från isigt ljusblått till en svagt lavendeltonad färg. Ingen jättedramatisk skillnad, men det blir alla fall olika färg.


I skugga är det alltså ljusblått, en ganska klar färg och samma nyans som ett av de andra lacken från DelSol som jag skaffade, Electrick. Det är en mycket mer täckande färg än Island Fever eller Day Dreamer som jag testat tidigare, det här klarade sig med två lager. Det är dock tjockt och vill få penseldragsmärken.

Här ser ni hur det blir i solen. En silvrig lavendellila. Det är en snabb växling mellan färgerna men de är lite väl nära varandra i den silvriga tonen för att skillnaden ska bli markant.

Kommentarer

Postat av: Clara
Publicerad 2010-07-06 11:13:58

Jag tyckte det var väldigt fint!Var går det att köpa märket?

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-07-06 12:37:40

Clara! Det går inte att köpa dem alls om man inte åker till något av inköpsställena, tror jag. Fick mina via NailMail.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela