Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Nubar Spark

Publicerad 2010-02-11 21:19:27 i Naglar - holografiska lack,


Nubar Spark blir sista lacket ut från Prism-kollektionen. Det är ett lack som var överraskande fint på faktiskt. Det ser rätt tamt ut i flaskan nämligen. Sen är holoeffekten väldigt diskret, men det gör ingenting. Det är fint ändå!

En mjuk beige med silverton. Tre lager krävs för full täckning men då får man en riktigt vacker yta som dessutom är slät och len även utan överlack. Med överlack blir det väldigt fin glans i det.

Diskret men ändå speciellt skulle jag kalla det. Det är mer som silverskimmer än holografiskt glitter. När man tittar på det i dagsljus är det nästan lite hudfärgat men på ett snyggt sätt. Jag tycker det passar min hudton väldigt bra dessutom. Jag var så övertygad om att jag skulle gilla det minst av mina Prism-lack, men så är alltså inte fallet. Sen är ju Prize och Treasure fortfarande mina favoriter, men den här är verkligen inte dum. Funkar dessutom om man vill ha naglar som inte sticker i ögonen för mycket.

Vad säger ni? Inte så illa va?

I lampljus kan man ana en fin liten regnbåge dessutom, men som sagt, det är en diskret holoeffekt.

Kommentarer

Postat av: Ninni
Publicerad 2010-02-11 21:28:37

Perfekt färg att ha när man inte vet vad man känner för i färgväg, passar till alla kläder också! Fint!

Postat av: Maria
Publicerad 2010-02-11 22:22:29

Ni är två som bloggar på denna sidan?

Vem visar lacken? Ser ju skillnad på ögonen men just lacken =)

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-02-11 22:25:56

Maria: Ja, det stämmer. Och båda visar lacken. Men min lackkategori heter Emmas NOTD, står det typ NOTD i blått eller liknande som kategori i Sminkans lackinlägg. 9 av 10 lackinlägg eller iaf 8 av 10 skrivs av Sminkan dock, så det är som regel en säker chansning om man är osäker:)

Postat av: Maria
Publicerad 2010-02-11 22:50:43

Aha, okej, då förstår jag ;)

Tack =) Tänkte att om jag börjar så kanske det tillslut känns lätt att fästa hela också =) En och en-fransar vet jag inte om jag skulle ha tålamod till.. Känns som om man(jag..) skulle förlora förståndet direkt.

Postat av: adrasteiah
Publicerad 2010-02-12 00:52:44

Inte dumt alls, ser mkt bärbart ut. Och naglarna såg jättefina ut i lacket!

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-02-12 10:34:24

Hmm, jag kunde ju ha sagt ngt om lacket igår när jag ändå höll på... Färgen är ganska fin, men holoeffekten är lite i klenaste laget känns det som. Synd, för med mkt holo hade det varit jättefint!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-02-12 15:54:31

Ninni! Jag, det är himla användbart! Jag gillar det!



Adrasteiah! Visst är det fint! Jag blev superförtjust och det är lite i en sån färg som jag sällan hittar rätt av. Mycket bra!!



Emma! Äsch, då vore det inte lika diskret ju. Fast visst, holo är alltid kul. tror jag har ett som påminner i nyansen om detta men med maxat holo från Nfu Oh dock, så jag är nog gladare så här.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela