Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

OPI Go Goth! och Unripended

Publicerad 2010-08-21 16:52:29 i Naglar i svart, grått, silver,


Jag har ju fått hem OPI:s halloweenkollektion Go Goth! för ett tag sedan och kom på att ni kanske vill se den. Det är alltså fyra yttepytteminiflaskor i färgerna Unripened, Nevermore, Sanguine och Obscurity plus ett litet stretcharmband i spets. Jag som är en gammal gothtant har väl lite svårt att se OPI som supergothiga men vad sjutton, jag var ju tvungen att ha dem alla fall. Bara namnet på kollektionen gjorde den nödvändig i samlingen.  

Jag har just nu naglarna målade i Unripened. En charcoalgrå bas med skimmer i blått och lila. Den är inte ens i närheten av att vara så vacker som t.ex Blk Bila Bong från China Glaze eller Blackened Bleu från Barielle. Den har mycket mindre skimmer nämligen. Kanske kan man tycka det är roligt med det här även om man har något av de andra ifall det lila skimret tilltalar en extra mycket för det finns ju inte i de andra. I ärlighetens namn ser jag dock vare sig det blå eller det lila om jag inte skärskådar naglarna.


Det som är bra med minisarna från OPI är att penseln är mer hanterlig. Lätt att lacka med alltså, alla fall vad gäller bredden. Det ni ser är två lager av lacket, det torkade fort med ett lager Seche Vite men är redan repigt, inte ett dygn efter att jag målade på det. När det blivit så här repigt så ser det dessvärre också ganska tråkigt och matt ut.

Nå? Vad tycker ni om Go Goth? Känns den som en kväll på Grottan med Sisters of Mercy dånandes och spetskjolen släpandes över dansgolvet eller mer som ett alldeles vanligt nästansvart OPI-lack?

Kommentarer

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2010-08-21 19:11:54

Det ser okej ut, men väcker inte något starkt köpbegär. Hade tänkt köpa det här setet, men tror att jag har ändrat mig. Fast jag kanske ändrar mig när jag får se swatcher på de andra lacken. :-)

Postat av: Anki
Publicerad 2010-08-21 19:26:42

Haha, köpsuget kom automatiskt med ordet "goth". Sen tycker jag att färgerna liknar andra som jag redan har..

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-08-21 22:08:33

Nailtastic! Nej, just det här var inte så makalöst fint som jag hoppades. Obscurity är rätt snygg dock, har provat det också nu. Har inte så mycket att göra mellan ögondropparna till Siri så nu har jag haft lackfrossa. ;D



Anki! Samma för mig. Lacken är kanske inte så speciella, men allt goth är gott. :D

Postat av: Andrea
Publicerad 2010-08-21 23:12:36

åh, de här är på väg till mig just nu.

Var inte superimpas av färgerna men som sagt,

Go Goth! låter för mysigt och lockande ;)

Har ändå mest mörka lack...



Tycker tyvärr det här verkar lite FÖR nästan-svart.

Men men. Visa Obscurity också! Visa alla lacken ^^

Postat av: krex
Publicerad 2010-08-22 00:24:50

hah! inte visste jag att du var "gammal goththant" .DD grottan i mitt <3! undra hur många gemensamma bekanta vi egentligen har utan att veta det... spännande!

Postat av: Lina T
Publicerad 2010-08-22 00:32:54

Det var fint, men tja... inte så unikt känns det som. Det hade kunnat få vara antingen mer eller mindre glittrigt, nu känns det som att det är lite mittemellan.

Roligt att det finns fler gamla gothare bland nagellacksgalningarna!

Postat av: Honi
Publicerad 2010-08-22 03:20:43

Hmm ja det ser riktigt fint ut faktiskt, tror inte jag får världens vill-ha begär dock :o

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-08-22 08:10:43

Andrea! Jag tror OPI visste att vi alla skulle köpa nästan vad som helst som heter något med Goth... :D

Jag ska visa Obscurity idag. Den ligger i kameran. Sen får vi se om jag orkar och vill lacka om idag också. Då lovar jag att ta ett Goth-lack. ;D



Krex! Ja, tänk på attt betoningen ligger på just gammal... Jag var egentligen svartrockare men det begreppet försvann på slutet av 90-talet och så blev alla gothare istället. Du hör. Jag är typ hundra år. Eller snart 40 alla fall. :D



Lina! Håller med. Mer glitter och det hade varit mycket roligare. Och vad kul! Är du också en gammal goth? Vi verkar vara några stycken i så fall!



Honi! Nej, det är lite tråkigt tycker jag. Mer glitter, som Lina säger, hade gjort det mycket intressantare.

Postat av: Zizzie
Publicerad 2010-08-22 11:01:46

Snyggt! Lite mer glitter hade de kunnat kosta på sig som sagt men det är snyggt. Ska bli spännande att se fler :)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-08-22 13:14:36

Zizzie! Jag gillade Obscurity mer än jag trodde och detta mindre än jag trodde...

Postat av: Anna ♥
Publicerad 2010-08-22 22:01:35

Hej! Skulle bli mycket glad om du la ut en bild/flera bilder på hela din nagellackssamling, det verkar ju som om du har hyfsat många ;) :P♥ Svara gärna i min blogg :D

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-08-23 06:29:37

Anna! Vad menar du? Ska jag visa bilder i din bloggs kommentarsfält? Som du ser ovan så svarar både jag och Emma på kommentarer som ges här i vår blogg i samma fält för att man ska kunna följa diskussioner.

Bilder på samlingen finns redan så jag känner inte att det behövs göras om just nu.

Postat av: Isabell
Publicerad 2010-08-23 11:45:09

Som gammal gåffare (och Grottan-besökare) till jag ju också automatiskt intresserad av den här kollektionen :) Men än så länge är det matta lacket det enda som jag känner ha-begär till.

Postat av: Sanna
Publicerad 2010-08-24 17:55:29

Vart kan man få tag i det här settet?

Är riktigt sugen :)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-08-24 19:57:03

Isabell! Ja, det är klart snyggast så här långt.



Sanna! Jag köpte på eBay.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela