Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Hemma från Bulgarien, med sjukt många lack…

Publicerad 2009-06-18 23:51:27 i Emmas sminkväska,

Som ni vet så var min kille och jag i Nessebar i Bulgarien i förra veckan, och en liten bit in på denna. Supertrevligt har vi haft det, var helt galet underbart med semester, jag behövde det så himla mycket!


Eftersom jag är helt sminktokig så kunde jag såklart inte avstå från att leta smink i Nessebar heller. Första dagarna gick det lite segt, hittade några lack och en foundation från Wet 'n Wild på apoteket, annars ganska mycket stiltje. Men sen, oj oj oj, vad jag hittade. Det var helt klart ketchupeffekten. Hela 36 lack kom jag hem med, dock var några dubletter, så jag visar inte alla 36. Köpte även 3 skuggor och 4 läppglans. Var helt otroligt kul att handla smink i Bulgarien måste jag säga. De dyraste lacken kostade 30 kronor, och jag köpte ett helt gäng för ynkliga 6 kronor styck. Här nedan ser ni lacken, först en bild på hela gänget, för att ni till fullo ska förstå vidden av mitt förfall. Nubar Moodies är förresetn också med på bilden, de hade kommit i brevlådan när jag kom hem.


Ja, där såg nu ju inte så mycket såklart, alltså måste vi ta lite närbilder med, klickbara såklart. Först ut är Perfect-lacken, suveränt vackra, och dessutom är flera av dem duochroma. Därefter kommer ett gäng hololack, fyra stycken från Catherine Arley och ett Delia Glamour. Syns inte så bra på bilderna, men de är helt klart holo! Sista bilden på raden är några krämlack, himla billiga var de om jag inte minns fel, tror att de kostade 9 kronor. Önskar att jag hade köpte en till av det gröna till Sminkan, skyller på att min hjärna var lagom kokt just då.


Nästa rad inleder med Golden Rose-lack, ett bulgariska märke som hade många fina lack. Dessa var mellandyra tror jag, typ 17 kronor. Nästa bild är på de allra första lacken jag köpte, apotekslacken. Det gröna och lila är underbart vackert! Det turkosblå köpte jag mest för att jag inte hittat några andra lack. Hade jag fallit djupare i nagellacksträsket så hade jag nog skippat detta, inte riktigt min färg. Sista bilden är på ett gäng knalliga krämlack, vrålbilliga, 6 kronor styck, åh kokta hjärna, varför köpte jag inte fler?!

Så, sista raden nu. Här är mest uddagrejer. Tror att alla på den här raden kostade 6 kronor styck faktiskt, dock hittade jag många i en reakorg. Första bilden, roslacken, inköpte enbart för flaskan, färgerna är totalt intetsägande, men flaskorna är underbara, och som sagt, de kostade 6 kronor... Nästa bild, lite uddalack, ett knalligt krämlack, det kostade förresten 9 kronor, och det gröna nailartlacket kostade 18 kronor. Sjukt billigt i alla fall! Sista bilden, ett ljust turkost som jag misstänker är vansinnigt skirt, ser så ut. Och så ett stjärnlack, lite roligt tyckte jag. Dessutom kostade de bara 6 kronor styck.


Och så avslutninsgvis ett par bilder på skuggorna och glansen. Även dessa kommer från Golden Rose. Glansen kostade 30 kronor styck och är faktsikt rätt lika MAC dazzleglass.

Skuggorna, också de från Golden Rose, har inte testa dem än, men damen i butiken demonstrerade och de verkade otroligt bra!, kostade 70 kronor stycka, det dyraste sminket jag köpte. Minst en, men troilgtvis flera av dessa kommer jag troligtvis att ha på midsommar.


Och så en sista bild Nubar Moodies, från senaste Nailmail-paketet. Särskilt det lila tycker jag är underbart!

Så, vad säger ni, en helt okej skörd va? Jag är läskigt nöjd! ska försöka välja ett av lacken att ha på midsommar, inget lätt jobb kan jag säga. Håller tummarna för sol imorgon, i alla fall uppehåll. En riktigt glad midsommar till er alla!

Kommentarer

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-06-18 23:55:33

Jäklar, vilken skörd! Förstår att du hade övervikt på bagaget! Vilken fest! Jag vill också åka till Nessebar nu!

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-06-19 00:02:47

Sminkan: ja visst är det! Det var och är sminkfest:) Haha, ja åk till Nessebar vet jag, kalasmkt smink:)

Postat av: Clara
Publicerad 2009-06-19 00:28:34

Ojoj, vad roligt :D Vill också shoppa utomlands! :(

Postat av: CC
Publicerad 2009-06-19 01:08:40

Oj vad du har shoppat :) Mycket fina lack där. Visst är det skoj att fynda billigt utomlands hehe

Postat av: Plasticmuffin
Publicerad 2009-06-19 03:59:06

Ohh, golden Rose! Min kompis köpte en underbar turkos glitterliner från dem till mig när han var i turkiet. :)

Postat av: Anonym
Publicerad 2009-06-19 08:31:41

OMG!!! Jag sitter och äter frukost och snacka om att det vattnades extra mycket i munnen nu! Grattis till tillskotten:)

Postat av: Linda
Publicerad 2009-06-19 10:06:59

Oj, allt ser jättefint ut! Är inte mycket för nagellack eftersom mina naglar bara fortsätter att skiva sig trots all kärleksfull vård.

Men läppglansen, särskilt de två översta, ser helt underbara ut! Vill ha! :))

Glad midsommar!

Postat av: sminkjante
Publicerad 2009-06-19 11:43:52

Hallåja vilka godbitar. Härligt att ni har haft en bra semester.

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-06-19 14:20:59

Clara: ja det förstår jag, det var suveränt kul:)



CC: Jag är supernöjd! Och ja, det är det verkligen:)



Plasticmuffin: Åh vad kul! Har bara testat glansen ännu, men de är jättebra!



Anonym: Hihi, jag förstår dig verkligen:)



Linda: Ja, jag är himla glad för mina nya grejer, tycker de är superfina! trist med naglar som skivar sig, men läppglans och annat smink är också bra:)



Sminkjante: Oh ja, det är det verkligen! Och det var verkligen underbart...

Postat av: Ninni
Publicerad 2009-06-19 14:43:51

Åh, vad det är härligt att få frossa i smink! Speciellt när det inte är dyrt ens!

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-06-20 17:36:36

Ninni: Oh ja, det var helt underbart kul!

Postat av: Marie
Publicerad 2009-06-20 18:40:46

Grattis till din skörd! :)

Postat av: Alexlyndra
Publicerad 2009-06-20 18:56:14

Oj oj oj, Emma! Tusan vad mycket lack! Härligt! Kul med Moodies lack, jag hoppas dessa ändrar färg! Mina gör det inte eller väldigt otydligt. Sen de där lacken som ser ut som rosor, wow!

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-06-20 22:22:15

Marie: Hehe, tack:)



Alexlyndra: Ja jag vet, det blev verkligen hiskeligt många lack. Mitt sunda förnuft betvivlas för närvarande av många, själv tycker jag dock att det är mycket logiskt att slå till när de var så billiga:) Okej, då håller jag tummarna för att mina moodies skiftar färg, trist att dina inte gör det... och ja, rosflaskorna är ljuvliga:)

Postat av: CrazyNails
Publicerad 2009-06-21 14:52:46

Vilken ljuvlig skörd!

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-06-21 20:49:14

Crazy nails: Åh ja, jag är så belåten:)

Postat av: kerstin
Publicerad 2009-06-22 16:23:16

Vad kul att ni haft det så bra! Jaktlyckan ser mycket fin ut =)

Postat av: Kajalpennan
Publicerad 2009-06-22 20:24:20

Kortisfråga; växlade ni till BGN i Sverige eller hur gjorde ni?

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-06-23 22:57:15

Kerstin: Åh ja, det var underbart, och jaktlyckan var nästan för bra:)



Kajalpennan: Yes, jag växlade på forex i landvetter och sen förvarade vi pengarna i deponeringen på hotellet, fungerade felfritt. Frågade en tjej på Apollo och hon rekommenderade att vi skulle göra så...


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela