Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Nubar Forest

Publicerad 2009-08-09 08:30:19 i Naglar i grönt,


Vi startar serien med Nubar Going Green med Forest. Samma slarviga applicering, alltså dessa bilder togs vid mitt första swatchtillfälle, men jag har lite olika ljus och vinklar på det alla fall. Nubar Forest är det enda krämlacket i kollektionen Going Green. Det påminner en del om RBL Recycle men är lite kallare i tonen. Väldigt snyggt! Helt ärligt tror jag att jag skulle välja detta före RBL Recycle faktiskt. Det är mer glans på det här. :D

Ni ser hur katastrofkladdigt det blev när jag hafsade på lacket i min maratonswatchning. Skulle hinna alla lacken på en timme för att åtminstone kunna visa er dem under veckan, och jag ska erkänna att penseln hamnade både här och där. Krämlack är ju generellt något kladdigare att få på bra jämfört med skimmerlack, även om det finns många undantag, och Forest är något knepigare än de andra i kollktionen vad gäller droppbildning längs penselskaftet och liknande. Något lösare konsistens på lacket alltså, men inte farligt egentligen.

Lacket är väldigt täckande, det kan klara sig med ett lager men då finns en liten risk för att det kan se flammigt ut i starkt ljus och tuff granskning, men jag tyckte nog att det  flöt ut rätt bra över nageln. Jag tog två lager ändå, för att se hur det betedde sig och det funkade alldeles utmärkt. Glansen är mycket hög och det är ett riktigt vackert lack!

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2009-08-09 10:52:37

Ett mycket vackert lack, helt klart. Ser fram emot att få lön så att dessa små raringar kan få komma hem till mig:)

Postat av: Miss PUSSY
Publicerad 2009-08-09 13:34:25

Åh, supernajs! Dock har jag kommit fram till att jag verkligen ÄR en klassisk människa vad gäller nagellack - rött, rosa och svart. Grått, mullvad (gärna mullvad!), beiget och liknande. Även oranget. Grönt, turkost och andra färger klarar jag inte av att bära, även om jag kan bli alldeles till mig när jag ser det på andra. (Minns det turkosa du bar, som jag nästan beställde i pur hänförelse!) Klarlila bär jag inte heller, men det är för att jag inte tycker om det. Som mest kan jag sträcka mig till Orlys Lola (fantastiskt med gummikork, för övrigt!) och som allra, allra mest det neonrosa nr. 34 från Depend. Haha, detta blev en lång (och troligtvis ointressant) kommentar, men jag hoppas att det är okej :)



Förresten, titta vad jag fann:



http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200368543490&ssPageName=STRK:MEWNX:IT



(Fann och beställde, med fem andra lack :) )



Det verkar vara en god kandidat till den där rödrosa jag eftersökte, i alla fall om man skall lita på MUA.



Kram, kram!

Postat av: Miss PUSSY
Publicerad 2009-08-09 13:37:28

Och nu ser jag att det blev en massa pladder om mig och mitt (herregud), och att jag inte alls betonade hur fantastiskt fint det gröna lacket är! Jättefint! Härlig, djup, grön färg ..

Postat av: Miss PUSSY
Publicerad 2009-08-09 13:50:56

Okej, nu tjatar jag nog på riktigt. Jag ville bara meddela att jag på något vänster fann ditt inlägg om OPI:s Nail Strengthener och nu har beställt två stycken. Åh, tänk om JAG skulle kunna få långa naglar! Det har jag aldrig, aldrig kunnat få. (Förutom de där två veckorna i tvåan i gymnasiet - fan vet vad som hände då .. )

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-08-09 15:33:27

Emma! Ja, jag förstår att du längtar!



Miss Pussy! Om alla skrev kommentarer som du skulle jag vara världens lyckligaste bloggerska! Det är ju så här det ska vara! Jag vill ju veta om dig och dina funderingar, ha dialoger och snacka smink, annars vore det ju meningslöst att ha en öppen blogg!

Att du hittat NNS tror jag är en succé! Mina naglar klarar sig inte utan. Jag har varit utan ett halvår ungefär, för att man inte ska ha nagelstärkare hur länge som helst, men det gör jag inte om. Naglarna började efter ett par månader att skiva sig och bli mjuka igen.

Lacket du hittat ser jättefint ut! Kul att du hittade ett som kan stämma på önskemålen! De jag ahr som påminner om min bakgrund här på bloggen är Misa Push Upon it och China Glaze Designer Satin.

Postat av: Miss PUSSY
Publicerad 2009-08-09 16:07:19

Be careful what you wish for, säger jag bara :P



Ja, du har helt rätt om Designer Satin och din bloggfärg. Jag tittade på Designer Satin jättelänge i dag (i min jakt efter den där fantasifärgen jag hade tänkt ihop, gick jag igenom hela ditt röda OCH rosa arkiv), men när jag läste att den och Push upon it var likadana, lät jag bli att köpa den. Pui tyckte jag inte var så fin - och jag gillar INTE att äga nagellack som bara blir liggande ..



Well, nu sitter jag ju här med min kopp kaffe som skulle ut till balkongen .. hmm, hur gick det till ..



Jag hoppas SÅ att NNS skall vara the shit för mina naglar, men ärligt talat tror jag inte det. Ingenting har någonsin hjälpt. Mina naglar böjer sig och skivar sig å det jävligaste (nästan som någon vibrerande, mjuk massa), och har så alltid gjort. Nu har jag ju vant mig vid att ha korta naglar, men jag har barndomen full av minnen där jag önskade mig långa, långa naglar och av minnen av besvikelser eftersom det aldrig blev så .. Haha, vilken snyfthistoria :D

Men så känns fejknaglar helt klart för dyrt och verkligen INTE prioriterat som student!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-08-09 17:13:53

Miss Pussy! Hahahaha! Äh, det är ju bara roligt!

NNS funkade ju för mig, och ingenting har någonsin gjort det förut. Jag har också väldigt mjuka naglar som man kan böja bakåt utan problem och som skivar sig något hiskeligt. Men med NNS ordnade det sig! Känner igen mig i din snyfthistoria, för långa naglar var min högsta önskan länge. Jättelånga blir de inte ens med NNS men helt klart så långa att det duger åt mig!

Postat av: Miss PUSSY
Publicerad 2009-08-09 17:19:53

Åh, du är så tröstande och fin :) Nåja, jag beställde ju två flaskor, så i värsta fall får jag väl BADA naglarna i det :D

Postat av: Kajalpennan
Publicerad 2009-08-09 19:05:30

Men såå snällt :)



Detta är verkligen en perfekt kollektion. Det enda man (jag) ev kan klaga på är att det säknas ett riktigt tokgrönt. Gräsgrönt. Grodgrönt. Men å andra sidan finns ju Reef green som tar hand om det tokgröna haha

Postat av: Sminkan
Publicerad 2009-08-09 21:37:12

Miss Pussy! Hahaha! Ja, det är typ vad jag gjort! Jag har haft på NNS varje gång jag lackar naglarna, vilket rätt ofta innebär varje dag... :D



Kajalen! Ja, och snackar vi Nubar finns ju även Hot Green, Green Tea och inte minst Grass Green Glitter! :D


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela