Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Zoya Colbie

Publicerad 2008-09-04 15:47:09 i Naglar i rött,

Ni trodde det var slut på dem, men nej! Här kommer ännu ett av Zoyas lack. ett ur underbara Pulse-kollektionen!

Återigen har vi två snudd på identiska lack i samma kollektion från Zoya. I Vibe har vi ju Asia och Alix, i Pulse Rihanna och Mikka och  så Blair och Colbie. Det är inte stor skillnad på dem, ska jag säga. Colbie är mer brunröd än Blair som har en aningens lila i sig. Eller magenta.

Ser ni skillnaden? På tummen är Blair men på fingrarna Colbie...
Jag tror ärligt talat inte att någon skulle märka om man så körde varannat finger, inte om man inte visste vad man skulle titta efter. Och då är ändå det ena ett varmt och det andra ett kallt lack. Man skulle bara ta det för naturliga skiftningar beronde på vinkel och ljus. Djupet är detsamma och skimret likaså. Men som sagt, undertonen är helt olika.

Jag är definitivt förtjust i både Blair och Colbie! Den skillnad som finns är givetvis enorm för en lackfantast! Dessutom är det lätt att lacka med båda två, De täcker med två tunna lager eller ett lite tjockare, de torkar fort och är bara så vackra! Men låt oss prata om just Colbie. Här är det inte en riktig notd. Jag har inget underlack och jag har slarvmålat på det. Ändå kan man se vilka kvaliteter det har! Det ger dessutom samma sorts 80-tals vibb som Blair. Jag hade ett kopparskiftande rött från Constance Carroll minns jag. Lite likt det här. Kanske hade jag böjat gymnasiet då? 1989? vem vet? Jag minns dock lacket och gör det med glädje. Jag trivdes i det då och kommer nog göra det igen med det här lacket!

Det är lite ljusare än t.ex China Glaze Branding Iron, vilket gör att man hela tiden ser att det är rött. De kopparbruna dagrarna ger värme åt färgen och det är verkligen helt perfekt för en höstdag med sol! Okej, jag gillar Blair lite mer för det passar min hudton lite bättre. Ni vet rosa fingrar lika med kall hudton. Jag kommer dock använda Colbie en hel del. Jag är väldigt svag för skimrande mörkröda. Så är det bara. Det är otroligt vackert! Pecis som med Blair har jag ingenting negativt att komma med vad gäller applicering eller torktid. Superbra lack!

Kommentarer

Postat av: Anonym
Publicerad 2008-09-04 16:05:41

Fresterska där ;o)

Postat av: Linda
Publicerad 2008-09-04 16:06:02

Jag härovan :D

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-09-04 16:10:50

Linda! Du skulle passa så bra i det här!!

Postat av: fia
Publicerad 2008-09-04 17:11:15

vilken härlig färg . vart kan man köpa denna nånstans ??

Postat av: leonie
Publicerad 2008-09-04 17:13:15

Ah,lovely!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-09-04 18:02:46

Fia! Jag köpte från Sparkling Nails by Jewel på Ebay. Den finns säkert även hos Nail de Royal och Beverly Beaute.



Leonie! Visst är den!

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2008-09-04 18:16:17

Snyggt! Jag siktar nog in mig på Blair dock. :D

Postat av: Emma P
Publicerad 2008-09-04 20:24:42

Åh så fint! Jag är nockså skapligt svag för röda med skimmer, det här ser så vackert ut! Fast ska det bli ett blir det nog blair, jag har ju branding iron... Men jag kan ju njuta av att titta på ditt iaf!

Postat av: Sanna
Publicerad 2008-09-04 22:40:56

väldigt fin!

Jag tycker att de är skitsnygga båda 2, men Blair är nog strået vassare:)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-09-05 06:23:52

Chaosophia! Ska man ha en ska man ha Blair!



Emma! Det är nog en klok plan. Man behöver inte både Colbie och Blair och ddefnitivt inte Colbie om man har Branding iron...



Sanna! Ja, tycker jag med!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela