Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Utmanad

Publicerad 2008-11-07 18:52:02 i Allmänt,

Jag blev utmanad av Therése på Fake Lashes.
 

Det går ut på följande:

*Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
*Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
*Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
*Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Okej, sju saker om mig...

1. Jag har bott ihop med sex hundar. Inte samtidigt alltså, men vi har i familjen haft sex hundar. Tre samtidigt som mest.

2. Jag har löjligt mycket högskolepoäng. Nu ska vi tänka, över 300 tror jag. Varför? Ingen aning... Det hade definitivt inte behövts för det jobb jag har.  :D

3. Första gången jag hade smink ute på stan var jag sju år. Det var grön ögonksugga, kakmascara på fransar och bryn samt läppstift. Minns det som om det var igår! Vi skulle hälsa på en kusin till mig (betydligt äldre än jag, hon hade fått barn) och mamma och jag åkte buss dit. Jag kände mig så vuxen! Babyn jag skulle titta på minns jag dock inte och heller inte vilken av mina kusiner i lämpig ålder som besöket gällde. jag hade redan då mina prioriteringar klara för mig.

4. Jag har ingen TV.

5. Jag röstade nej till EU.

6. Jag kan inte sticka men jag kan virka. Men bara mormorsrutor. Har virkat säkert tio filtar och överkast med mormorsrutor. Hade det som hobby ett tag. Det är kul att virka!

7. Den första LP-skiva jag ägde var, besynnerligt nog, Alphavilles Forever Young. Fick den i julklapp. Innan dess hade jag bara kasettband. Det måste låta stenålder för alla tonårngar, men så var det 1983 eller 84. Det besynnerliga med Alphaville var alltså att jag inte var synthare, om någon inte förstod sammanhanget. Men den skivan kan väl nästan kallas klassisk idag?


Jag utmanar Emma P här i min blogg och Drenched in Colors Adrasteiah, One Inch Nails Chaosophia, All Maked Up Jenny och Ika på Ikas Egohörna och slutligen Purity!

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela