Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

OPI DS Design II

Publicerad 2008-07-04 08:26:23 i Naglar - holografiska lack,

 
Att variera sig är alltid kul och jag brukar ju byta nagellack varje dag. Ibland går det ett par dagar men det är inte ofta. Det sliter på naglar och nagelband att byta så ofta, tror jag i alla fall, men faktum är att naglar och nagelband ser rätt okej ut. Oavsett så är det ju smart att byta utan att byta, om ni förstår hur jag menar. Att låta en färg övergå till en annan. Magic Sunset blev en perfekt bas för holografiska OPI DS Design som är lite transparent på egen hand och behöver i alla fall tre lager. Här körde jag i och för sig två lager men det ade räckt med ett.


DS Design är ett av mina favoritlack ur DS serien. Det är en så skön blandning av diskret beige och tokblingigt att man bara måste älska det! Till skillnad från systrarna Divine och Chiffon så blir hon inte så där barnsligt söt. Den är blingigare än DS Royal. De som tävlar om favoritstatus hos mig bland mina DS-lack är bara DS Design,  Desire och Amethyst. Men alla är ju fina på sitt sätt, så klart.

OPI DS Design är lättmålat och torkar fort. Det blir en slät, lite plastig känsla på nageln och i vissa ljus ser nageln faktiskt plastig ut. Jag kan gilla det även omjag vet att många inte gör det. Lacket är beige med massor av silverskimmer och total holoregnbåge om ljuset träffar det. Det här är ett lack jag kan sitta och beundra i timmar. Jag är väldigt, väldigt förtjust i det! Den kalla tonen i silverskimret gör att jag inte störs av att det bryter mot min hudfärg. Det är bara underbart rakt av! Dessutom är det roligt med ett lack som kan uppfattas somlite guldigt mot guldsmycken t.ex, men faktiskt som lite silvrigt mot silver. På bilden här nedan ser ni vad jag menar. Både en gyllene och en silverskimrnde känsla!

En liten morgonhumla får ni som bonus.

Kommentarer

Postat av: badbomben
Publicerad 2008-07-04 11:39:35

Den är så nätt, gillar hur den är så ambivalent:)

Humlan är så tjock och söt:D

Postat av: Pernilla
Publicerad 2008-07-04 12:18:51

Snyggt!

Postat av: Angela
Publicerad 2008-07-04 12:29:25

Humlor är underbar.. och Design är min första i OPIs DS serie men de blir fler för jag är helt kär i Design. Chiffon blir nog nästa jag köper :)

Postat av: Sanna
Publicerad 2008-07-04 14:26:13

Jag tycker att det är ursnyggt!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2008-07-05 09:18:47

Badbomben! Humlan är ljuvlig!



Pernilla! Tack!



Angela! DS-lacken är inte så dumma!



Sanna! Jag med!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela