Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

China Glaze Atlantis

Publicerad 2012-06-25 15:54:08 i Naglar i blågrönt&turkos,

Låt oss kasta ett öga på ett lack jag visat minst två gånger tidigare och då haft två olika åsikter om. Atlantis från China Glaze. Första gången jag använde det tyckte jag det var rätt trist, andra gången att det var fantastiskt och nu, tredje gången, är jag tillbaka på "meh". Inte alls så enastående men okej att ha någon gång som omväxling.
Jag bar det för kanske två veckor sedan, bilderna har legat först i kameran och sen på datorn utan att redigeras. Det är lite dumt för nu minns jag inte om det var två eller tre lager av lacket. Formulan är typisk för den här typen av glitterlack och torktiden överraskande snabb. Basfärgen är, som ni ser, en tealblå och i den är det massor av prismatiskt glitter. Ytan blir grov och jag vet att jag hade minst tre lager överlack och jag vet också att det inte ens då var vad jag kallar slätt. Det är mitt problem med glitter, att ytan är så svår att få slät.
För att visa lacket i dess fulla prakt så blev det en film också. Varsågoda.

Kommentarer

Postat av: My nail polish online
Publicerad 2012-06-25 16:36:20

Jag tycker det är vackert. Ett lack som jag har funderat på att skaffa ett tag men det har inte blivit av än.

Svar: Det är vackert men jag måste vara på rätt humör för att uppskatta det helt. Ibland blir jag bara irriterad på att ytan är mindre slät än jag önskar och att basen är mindre jelly än den borde och så...
Sminkan

Postat av: Veronica
Publicerad 2012-06-25 17:14:14

Jag gillar själva grundfärgen men jag har problem med knottriga ytor så denna är nog tyvärr inget för mig. Men tjusigt är det.

Svar: Ja, det är så irriterande när det blir ojämnt.
Sminkan

Postat av: Kitty
Publicerad 2012-06-25 18:29:03

Jag har oxå burit mitt Atlantis vid några tillfällen och det drar alltid blickarna till sig! Att man sedan måste mata den med extra lager TC varje dag är ett mindre bekymmer. Jag är mindre känslig för skrovliga lack på tånaglarna ..så jag kan rekommendera glitter pedikyrer vid sånna lack.

Svar: faktiskt inte någon dum idé!
Sminkan

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2012-06-25 20:03:04

Jo, men det äääääär ett tjusigt lack! :-)

Svar: Ja, men det är också ett lack som i vissa vinklar blir ganska intetsägande. Hade det varit mer jelly tror jag det vore bättre.
Sminkan

Postat av: Lacklycka
Publicerad 2012-06-25 21:04:40

Så underbart läckert det ser ut på första bilden!

Svar: Ja, och det är ju så det är, underbart i ena stunden men platt i nästa...
Sminkan

Postat av: makeupoholic
Publicerad 2012-06-25 21:33:18

När jag tittar på första bilden undrar jag varför jag gjorde mig av med min flaska, men jag minns att jag höll på att bli galen på att ytan var så knottrig och att det var ett rent helvete att få bort. Jag får helt enkelt nöja mig med att tråna över dina bilder istället :-)

Svar: Ja, det är ett lack som har sina sidor, både bra och dåliga.
Sminkan

Postat av: Aila
Publicerad 2012-06-25 22:01:57

Tjusigt ja, men den lossnade från mina naglar...

Svar: Ja, många har det problemet med ChG glitterlack. På mig håller det men jag har hört flera klaga över precis det.
Sminkan

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2012-07-04 20:19:17

Jag tycker att Atlantis är fint, men inte såååå fint som alla verkar tycka. Sjukt överskattat i min bok!

Svar: ja, jag tror jag håller med.
Sminkan


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela