Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

OPI DS Signature

Publicerad 2012-07-11 22:14:07 i Naglar - holografiska lack,

Mer räddat från arkivet. De här bilderna kände jag alla fall igen direkt jag snubblade över dem när jag trålade det enorma bildarkivet efter förlorat material. Det är OPI DS Signature, ett av de DS som fortfarande var holografiskt men mer i en scattered version. Ganska grova partiklar alltså och inte så sammanhållen regnbåge. Ändå ganska fint tycker jag. 
Jag tycker det är en köttig rosa med lila inslag. mellanmörk och som sagt, en scattered holo som ger lösa regnbågar. Den är pigmenterad och täcker väl med två lager, inga knepigheter med formulan. Jag köpte den efter att den försvunnit från TD och andra återförsäljare, klantigt nog, de flesta av mina DS köptes medan de fortfarande fanns hos e-tailers. Jag betalade 12-15 dollar för den tror jag, plus några dollar i frakt, på eBay. Ganska dyr jämfört med mina andra DS men som sagt, är man sen på bollen får man betala, så är det ju.
Lite olika bildvinklar och ljus. Jag tror bilderna är från vårvintern men jag är inte säker på det heller.
Det är ett trevligt lack och en rätt fin och kraftig rosa så det blir inte så mesigt. Jag tycker det är helt okej så men det är inte favoriten eller det jag främst sträcker mig efter. Jag gillar det dock mera än mina andra rosa DS. Chiffon och Divine. I och för sig så är det ju rätt mycket lila i den här så den kanske ska jämföras med Exclusive och Extravagance istället? 
 

Kommentarer

Postat av: kerstin
Publicerad 2012-07-12 08:23:53

Underbart! Och "kötig rosa", haha :)

Svar: Den är lite modell råa kycklinglår. :D
Sminkan

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-07-15 10:17:01

Det är fint! Inte riktigt min färg men ändå ett väldigt tjusigt lack. Dock har det ju kommit så många fantastiska holon så vi behöer ju inte längre gråta över alla d/c DS-lack... Skönt:)

Svar: Sant! Jag har de två nödvändigaste dessutom. Glamour och Exclusive!
Sminkan


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela