Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

LA Splash Blowfish Green

Publicerad 2012-07-26 08:39:48 i Naglar i grönt,

Så här har mina naglar sett ut sedan i tisdags kväll. Det kommer snart bli ändring på det men jag har inte hunnit lacka om än. Det är helt okej att behålla det här någon timme till dessutom för jag tycker det är en supersnygg manikyr! Jag gjorde den inför resan till Emma. Jag åkte ju tidigt igår med tåg i mer än tre timmar, möttes upp på stationen av kära Emma och sedan hade vi en hel dag tillsammans där vi först shoppade nagellack i gallerian, sedan slappade i Emmas trädgård och tittade på hennes nya hus och sedan åkte till stallet och pysslade med Noblezze. På kvällen grillade vi och umgicks med Emmas sambo och katt. Det var väldigt trevligt. Slutligen körde Emma mig hem och nu sover hon medan jag, som vanligt, är uppe tidigt, för bonden som är min närmsta granne beslöt att slå vallen idag och skördetröskan låter så förfärligt. Jag hoppas kunna visa bilder på Emma och Emmas häst under dagen men kameran är inlåst med Emma och jag vill inte väcka henne nu. 
Låt oss prata om nagellacket istället. Det är en gammal favorit som plockats fram. Hur favorit den är syns i flaskan som nu är halvfull. Okej, kanske inte halvfull då, men det är en del som gått åt av den. Den är rätt skir och jag har någon gång försökt använda bara den i en manikyr och då får man köra rätt många lager. Jag vill inte slösa onödigt på mina droppar av det så numera är det layering som gäller.
Jag har gjort en manikyr med ett neongrönt krämlack från LA Girls som jag lovar att visa för sig också för det är så himla snyggt. Ovanpå den manikyren lade jag sedan två lager av LA Splash Blowfish Green. Det här är en neonig jelly, skir som attan, som sagt, med en mängd ljusblå glitter i sig. Det är en underbar kombination och jag formligen älskar det här lacket! Det är sött och roligt och lysande och läckert!
Visst är kombinationen helt underbar! Det här är naglar man inte kan missa! Jag vet att jag visat det förr på bloggen och jag kan ju länka till det inlägget så ni kan se de bilderna med. Där hade jag använt ljusgrönt lack som botten för manikyren. Vad tycker ni? är ddet ett lack ni gillar? Jag är verkligen förtjust i flera av mina LA Splash, alla faktiskt utom ett, men den här kanske är min nummer ett av dem. Verkligen ett lack helt i min smak! Risken finns att jag måste köpa en backup av det, men då kan jag ju alltid passa på och bygga vidare på min samling LA Splash-lack!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2012-07-26 10:15:37

Det här står fortfarande otestat hos mig. Måste testa det snart för det ser fantastiskt ut på dina bilder!

Svar: Jag är oerhört förtjust i det och tror det blir jättefint på dig, bara du har "underkläder" till det.
Sminkan

Postat av: Lina
Publicerad 2012-07-26 11:48:32

Herregud vad läckert!

Svar: Visst är det ett läckert lack!
Sminkan

Postat av: Anna-Cee
Publicerad 2012-07-26 12:04:24

Åh vad vackert!! Vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha. Grönt är verkligen en hemskt snygg färg och neon, aahh!

Svar: Ja, den här är helt otrolig!
Sminkan

Postat av: My nail polish online
Publicerad 2012-07-26 12:13:47

Det här lacket har jag lagt i kundvagnen och tagit bort det några gånger. Väldigt fint men väldigt skirt! Nu kanske jag ska ha det ändå men använda det med underkläder!

Svar: Jag älskar det här lacket så jag tycker så klart du ska ha det!
Sminkan

Postat av: Martina - Colourize Me
Publicerad 2012-07-26 17:00:15

Förbaskat jävla assnyggt!

Svar: Visst är den!
Sminkan

Postat av: Annie
Publicerad 2012-07-26 18:21:52

Vilken lysande färg! Väldigt vacker.

Svar: Den är så himla härlig!
Sminkan

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-07-26 19:22:38

Det är en väldigt läcker manikyr och jg har ju dessutom sett den IRL så kan ju äve intyga att den var grymt häftig och uppseendeväckande även där:) Nu har jag fotat mina naglar, alltså ditt lack, hoppas på att bilderna blev bra så att jag kan visa upp dem på holofredagen:)

Svar: Ja, det var en fin manikyr, både min och den du gjorde när du var här. Håller tummarna för vackra bilder på DS Exclusive!
Sminkan

Postat av: Gelic' nail art
Publicerad 2012-07-26 20:39:46

Jämförde bilderna, ack så tjusigt på båda men föredrog de här av någon anledning. Vilken härlig färg på glittret mot den neoniga gröna. Vill ha vill ha.. haha

Svar: Jag förstår det. Jag tycker också det blev bättre mot den neongröna, lite mörkare, basen. Jag har haft det flera gånger i olika kombinationer och jag blir alltid glad av det!
Sminkan

Postat av: roxcat
Publicerad 2012-07-26 22:43:50

Så härligt och somrigt det ser ut! Det här ska jag nog skaffa så småningom.

Svar: Det är verkligen ett härligt lack!
Sminkan

Postat av: kerstin
Publicerad 2012-07-27 16:17:01

Himla fin och pigg färg!

Svar: Jag gillar den verkligen!
Sminkan

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2012-07-29 22:49:46

Fan vad snyggt med det blå glittret i det gröna!

Svar: Ja! Tänk dig den här på dina naglar! Vore så himla häftigt!
Sminkan


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela