Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Finger Paints Red-brandt

Publicerad 2012-07-11 21:59:32 i Naglar i rött,

Min avsikt är ju att peta ut inlägg med de bilder jag räddade från evig glömska efter att hela arkivet gick upp i rök för några veckor sedan. Jag trålade ju igenom lite bilder men inte alla, vi har ju lagt upp mer än 40 000 bilder genom åren, men jag försökte alla fall fånga upp lite av det som annars skulle vara evigt förlorat. Bilderna jag hittade tänker jag alltså lägga upp men det blir utan de texter som fanns. Jag minns alltså inte längre hur många lager eller något om lackningsegenskaperna på det här lacket.
Det jag minns är att Metal Barbie köpte det åt mig när hon var i LA och att jag länge önskat mig den här skönheten. Det är ett vackert rött lack med ljusare röda små glitter i och det känns både klassiskt och lite extra piffigt på samma gång. Jag tycker färgen är klädsam och jag har inga minnen av några problem så förmodligen skötte det sig bra. Jag gillar Finger Paints faktiskt, de lack jag har är riktigt trevliga. Önskar de vore lättare att få tag på. Vore kanske något för Nail Mail att ta in? Jag skulle säkert köpa några då för det är ett märke som har gjort många väldigt snygga lack och man måste i nuläget swappa eller försöka hitta dem på eBay.

Kommentarer

Postat av: Lacklycka
Publicerad 2012-07-11 22:20:50

Vid första anblicken ser det inte så mycket ut för världen. Tittade noga och såg gluttret, då blev det helt plötsligt mycket finare :) det är detaljerna som gör lacket ibland.

Svar: Ja, det är sorts vuxenversion av julgranskulan. :D
Sminkan

Postat av: Lacklycka
Publicerad 2012-07-11 22:21:44

Glittret skulle det ju stå! Skriva på mobilen går sådär ibland ;)

Svar: men jag förstod ändå! :D
Sminkan


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela