Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Depend 2029 Charm Pink

Publicerad 2012-07-28 22:52:16 i Naglar - holografiska lack,

Jag tänkte försöka visa lite fler av Depends hololack som jag har burit i sommar. Depend 2029 Charm Pink är ett av dem. Här ser ni det över OPI My Very First Knockwurst. Jag har två lager av det holografiska lacket. 
Charm Pink är inte det mest holografiska av lacken i Depends holografiska kollektion men den har en trevlig scattered effekt som ger ganska kraftigt uppbrutna regnbågar i solen. Det är enkelt att måla med och ger ett sött och feminint intryck. Inte min favorit av lacken men absolut ett trevligt sommarlack. 
Och den obligatoriska, den här gången mycket korta, filmsnutten:

Kommentarer

Postat av: My nail polish online
Publicerad 2012-07-28 23:01:03

Mjuk och fin färg! Fin matchning med blomman!

Svar: Ja, det var en snygg matchning, va! :D
Sminkan

Postat av: freja
Publicerad 2012-07-29 06:43:49

Är Det ok om jag lägger in några av dinna bilder och länkar din blogg från min? Älskar din blogg så vill visa alla andra din fina blogg också! Är det ok?

Svar: Om du länkar så är det okej. Roligt att höra att du gillar bloggen!
Sminkan

Postat av: freja
Publicerad 2012-07-29 07:51:51

Oki, du får gå in och kolla om det är ok då? :)

Svar: Ja, jag såg det och det är helt okej. Jätteroligt om du känner så!
Sminkan

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-07-29 11:19:57

Iihhh det är så sött! Som rosa söta karameller. Man blev alldeles harmoniska av filmsnutten!:) Gillar det verkligen, iaf på andra. Ska såklart testat själv nån gång men nu på semestern prioriterar jag lack som inte känns så jobbvänliga vilket ju detta definitivt är...

Svar: Så sött? verkligen? jag tyckte det var lite anonymt om än fint på sitt sätt.
Sminkan

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-07-29 13:46:35

Ja jag tycker det är ett mkt sött, sin anonymitet till trots:)

Svar: Ja, det är det säkert också. Jag har inte riktigt trillat dit för lack i bleka rosa nyanser än. Men du, det kom en till Vermelho Surreal idag, så du kommer få ett rött holo av mig. Om du fortfarande vill alltså.
Sminkan

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-07-29 15:31:59

Vihooo, vilken supertur!!! Klart att jag vill! Fick du alla d hade bestllt?

Svar: Nej, jag fick den röda och den i guld samt Deja Vu och den svarta. Jag får kolla i höst om hon har möjlighet att sälja Jade igen eller så får jag beställa eventuella backuper från Llarowe. Det är den lila och den i silver jag saknar backuper på nu.
Sminkan

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2012-07-29 23:08:37

Jag är inte ett dugg förtjust i lacket, men dina naglar ser fan perfekta ut i det! Skitfin form och längd!

Svar: Vad roligt att höra! Synd att jag var tvungen att klippa ner dem lite efter salladsolyckan. Hoppas det inte blir mer nerklippning också, jag är lite orolig för den skadan jag fick i nageln högra upp.
Sminkan


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela