Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Dollish Polish It's Bigger on the Inside

Publicerad 2012-04-14 15:37:42 i Naglar i blått,

Äntligen har det slutat snöa här över Stockholmstrakten. Det är nästan så man anar en svag liten sol till och med. Jag har varit på Ica och jag måste säga att det var en mardrömspromenad i halkigt slask och snöyra. Jag skulle väntat lite till... Men, Edit har nu fått äta Sheba kalv och ligger på mattan vid mina fötter och vilar sig. Siri och Signe sover också i varsin stol. Jag har fördrivit en del tid med att swatcha lite lack, måla naglarna på riktigt, ändra mig, måla om dem igen och prata med mamma i telefon. Alldeles snart ska jag göra middag men jag känner inget sug efter att stå vid spisen. Vad äter ni idag? Jag gjorde en kycklinggryta med kikärtor och squash igår och det finns kvar av den så jag måste ju inte laga mat idag om jag inte vill...
Jag är verkligen oerhört pratig idag. Förlåt. Det här är ju en nagellacksblogg och bilderna visar nagellack, inte vare sig snö, shebas kattmat eller kycklinggrytor. Lacket heter It's Bigger on the Inside och är från Dollish Polish. Det är ett Tardisblått lack med glest glitter i turkos. Det täcker väl med två flödiga lager, formulan är exemplarisk och torktiden bra. Jag gillar det! Jag köpte bara en mini men hade lätt kunnat tänka mig en fullstor flaska.
Det är en vacker blå, eller vad säger ni? Här är den dessutom utan överlack för jag planerade inte att behålla den som manikyr. Den är dock så pass snygg att det nästan blev så alla fall men efter några timmar slog mitt röd-sug till och nu är naglarna precis omlackade igen.
Dollish Polish har en liten Etsy shop, man kan begära att få ett mail när den är öppen så missar man ingenting. Det finns en del väldigt söta lack, jag köpte tre minisar och en fullstor. Den fullstora var så klart av en av hennes holos. Den gröna. Jag måste säga att de lack jag köpt är finare än jag trodde när man håller dem i handen. Riktigt fina, faktiskt. Så, har du några Dollish Polish eller är du ännu inte indragen i indie-hypen?

Kommentarer

Postat av: Kitty
Publicerad 2012-04-14 16:21:27

Needless to say har jag redan klickat hem 3 hela Dollish kollectioner i minivariant. Tycker det är väldans smutt att prova på vad man gillar och evt köpa stor flaska senare.

Postat av: Annie
Publicerad 2012-04-14 17:32:38

Den här ser ju riktigt fin ut. Älskar blått...

Jag är också lite pratig ^^ Här hos mig har det också snöat idag, men det slutade för ett par timmar sedan så det har börjat torka upp lite... Ska väl våga mig ner på affären snart och handla middag. Vi ska göra en pizza, en sån med färdig det och sås så att man bara behöver välja vad man ska ha på :D

Postat av: Emma P
Publicerad 2012-04-14 17:39:31

Hehe, ja det var väldigt vad du var pratig:) Men det är trevligt. Jag ska ha gäster klockan 19, vi ska äta pasta med räkor, sparris och hummersås.Och så blir det citronmousse till efterrätt. Erik är på svensexa så jag passar på att ha tjejmiddag. Ska precis kasta mig in i duschen. Nagellacket var väldigt vackert, underbar färg!

Postat av: sminkan
Publicerad 2012-04-14 19:04:21

Kitty! Jag förstår det! Jag har tagit det lite lugnt. Vill spara pengar till den nya Layla-kollektionen. Shit, jag kan knappt vänta... den nya gröna! Ah! Och ja, alla de nya hololacken ser fantastiska ut! Jag längtar mig blå!



Annie! Ja, blått är så fint! Det är en ren färg. Jag gjorde fläskfilé med kronärtkockspesto. Blev gott!



Emma! Åh, låter jättegott! Jag vill också komma... Varför funkar inte teleporten idag?

Postat av: kerstin
Publicerad 2012-04-14 19:04:50

Så fint! Jag har ännu inga Dollish Pokish, men det är nog bra en tidsfråga :)

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2012-04-14 20:21:16

Vilket oerhört vackert lack! Och herregud, tvingades ut i slasket eftersom jag har haft tvättstugan - inte roligt alls! Till middag blir det kött, pommes och pepparsås. :-)

Postat av: My Nail Polish Online
Publicerad 2012-04-14 21:47:25

Väldigt fint lack! Jag tror jag måste begära att få ett mail när dolish polish och nerd laquer öppnar igen...

Postat av: Mrs Data
Publicerad 2012-04-14 22:09:10

Och EXAKT hur avundsjuk är jag nu? ;)

Postat av: sminkan
Publicerad 2012-04-15 07:35:50

Kerstin! Ja, det finns många fina lack av henne.



Nailtastic! Kött och pommes är alltid gott. Mmm!



MNPO! Ja, det tycker jag du ska se till att få. De har så mycket vackert.



Mrs Data! Ja, jag förstår precis.

Postat av: Helena
Publicerad 2012-04-15 10:57:01

Väldigt fint! Har inte några Dollish Polish, men det är ett av Indie märkena jag lätt kan tänka mig att köpa av.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela