Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Beyu # 331

Publicerad 2012-07-01 21:56:22 i Naglar i grönt,

Vill ni se ett av de få återsående arkivinläggen och även komma ifrån holofrossan ett tag? Här är Beyu nummer 331, ett grönt lack min kollega köpte till mig när hon var i Tyskland i vintras. Det är en fin grön, inte enormt upphetsande men ändå trevlig. På bilderna bär jag tre lager av lacket som har en lite tjockare formula. Lättmanövrerad men med tendens att valla i nagelkanten. Man kan också se lite penseldrag på ytan vilket inte gör mig lycklig.
I flaskan ser man små orangefärgade glitter eller skimmer men de kommer inte alls fram på naglarna, tyvärr. Den gröna nyansen är dock vacker, varmtonad men inte för varm, mellandjup och med en elegans som inte alla gröna lack lyckas uppbringa. Den ser ut som en vuxen grön helt enkelt.En lodenrocksgrön. 

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela