Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

W'n'W Kaleidoscope

Publicerad 2011-10-01 12:10:00 i Naglar - glitter för layering,


Det är lördag och då ska vi se på glitter, tycker jag. W'n'W Kaleidoscope är ett prismatiskt glitterlack lämpat för effekter eller layering. Ett lager på mina bilder. Det ger en strösslad effekt och glittrar mycket mer än man kan tro av de här bilderna. I solen blir det regnbågeglitter men inomhus mer likt ett silverglitter. Jag gillar att det skiljer sig från flera av mina andra prismatiska glitterlack i och med den grövre, och oregelbundna, strukturen. På bilderna ser ni det över China Glaze Stella. Sådana här manikyrer kan jag tycka är roliga ibland, som ni vet, men de vara mycket kort tid då effekten är lite för orolig för att jag ska stå ut med dem länge. Jag föredrar egentligen ett mer jämnt fördelat, väluppfostrat glitter med en tätare effekt. Förstår ni hur jag menar? Men jag tränar mig att uppskatta även andra slags glitter. Anarkistglitter och sådana här halvbusiga glitter. Det går kanske framåt men det går sakta. :D

Kommentarer

Postat av: roxcat
Publicerad 2011-10-01 12:25:43

Åh vad fint! Jag förstår nog hur du menar, och jag tycker nog likadant. Det här är inget jag skulle gå runt med en hel vecka på jobbet direkt.

Postat av: Zizzie
Publicerad 2011-10-01 14:59:42

Snyggt :)

Postat av: sminkan
Publicerad 2011-10-01 17:18:29

Roxcat! Nej, jag klarar max ett par timmar.Zizzie! Ja, glittrigt alla fall. :D

Postat av: Miss Pussy
Publicerad 2011-10-01 18:37:43

Åh, wow, så fint ändå -- jag kommer att tänka på sådant där fusksnösprejgrej (vilket ord, haha) som man sprejar på fönster juletid .. Fast fusksnösprejgrej med en massa kristallglitter i! Särskilt på den sista bilden. ;)

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2011-10-02 17:06:04

Riktigt fina bilder! Riktigt fint lack, fast så klart inte på mig själv. :)

Postat av: sminkan
Publicerad 2011-10-02 19:04:17

Miss Pussy! Ja, du har rätt.Chaosophia! Så känner jag med.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela