Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

LA Girls Secret

Publicerad 2011-10-06 10:06:00 i Naglar i vitt, nude, beige,


Ur arkivet från föra Zoyas Touch-kollektion är det här inlägget. Så här skrev jag om det då:
Ännu ett försök att ersätta mitt Depend 192 som var det perfekta underklädeslacket för mina skira skönheter. Secret kan inte ta dess plats, alla fall inte helt, för där Depend klarade sig med ett lager kräver Secret två.

Secret är aningens för gul för att vara riktigt snygg på mig på egen hand. Den blir opak med två lager och torktiden är normal. Det är synd att den inte kunde vara ett en-lagers-lack men vad ska man göra? Blir jag desperat så kommer den kunna vara till hjälp alla fall...

Kommentarer

Postat av: Hao
Publicerad 2011-10-07 09:13:31

gillar hur lacket glänser typ om du fattar vad jag menar. vart finns nagellacket att köpa?

Postat av: sminkan
Publicerad 2011-10-07 19:35:06

Hao! Det är köpt från www.cherryculture.com.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela