Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Zoya Richelle

Publicerad 2011-06-15 20:47:00 i Naglar i guld, koppar, brons,


För ganska precis ett år sedan skrev jag det här inlägget och klickade på "spara som utkast". 13 juni 2010. Nu är det väl dags att plocka fram det tycker jag, trots att det är ett lack ni sett förr på bloggen. Jag har nämligen omvärderat det här lacket väldigt mycket sedan första gången jag provade det.

Zoya Richelle skaffade jag i november 2008 och då gillade jag det inte alls. Nu har jag provat det för andra gången och bytt åsikt! Det skimrar fantastiskt fint och det är inte alls så koppartonat som jag minns det från förr. Kanske är det min nya kärlek, Penny, som gjort mig mer benägen att uppskatta den här typen av färger, men oavsett så är Richelle åter på den rosa listan! Det är helt klart oumbärligt i lacksamlingen!


Det här är tre segtorkande och kladdiga lager av Richelle på mina naglar i dagsljus med lite kvällssol. Skimret är enstående! Som rödguld, absolut, men med gnister i. Multifärgat gnister, tror jag, för jag tycker mig kunna se en massa olika färger i det extremt finmalda skimret men bara i vissa ljus. I de flesta ljus kan man bara se det extraordinära skimret. Zoya gör verkligen den här typen av skimmer extremt bra!


Jag kan inte fånga det på bild, tyvärr. Det är så mycket vackrare i verkligheten. Ni får ett par skuggbilder och en detalj av färgen som avslut på det här inlägget och en uppmaning att ta en närmare titt på det här lacket!

Kommentarer

Postat av: kerstin
Publicerad 2011-06-15 21:35:42

Vackert! Jag har ett snarlikt från Mavala som jag köpte för längesedan för att matcha en balklänning.

Postat av: Sarah
Publicerad 2011-06-15 21:42:17

Jag har tittat på detta men aldrig köpt det. Det ser fint ut, men jag känner inte ett ha-begär efter det.

Postat av: NailsbyNoir
Publicerad 2011-06-15 22:50:19

Åh, ännu ett underbart Zoyalack. Det har verkligen blivit ett favoritmärke...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-06-16 07:13:00

Kerstin! Ja, det finns ju många guldlack.



Sarah! Nej, det är inte så fint i flaskan.



NAilsbyNoir! Ja, jag älskar Zoya!

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2011-06-16 11:57:17

Jag gillar fortfarande Richelle skitmycket, fast har ännu inte lyckats skaffa det.. Det står kvar där, ostruket, på min lista.

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-06-17 20:51:07

Jag tycker det är fint, men inte på hela naglarna och alla, det blir för mycket liksom. Alla metallack känns lite boring på egen hand...


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela