Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

OPI Bikini Envy

Publicerad 2011-06-05 14:14:00 i Naglar i grönt,


Okej, nu är det för mycket lack som ligger i arkivet, igen, eller fortfarande. Det här är månadsgammalt, minst, men ändå blad det färskare i mitt opublicerade förråd som förmodligen innefattar 100 inlägg vid det här laget. Minst. Jag vet inte varför jag äger detta lack. Vad som fick mig att lägga det i en varukorg och klicka på köp är helt obegripligt för mig. Okej, det är grönt, men det skirt som allergisnuva och penseldragsmärkena är tydliga hur man än försöker måla med det. Här är den bästa versionen av det hittills. Ett lager över ett ljusgrönt krämlack. Då får man skimret men slipper bygga en miljon lager och ha ett lack som aldrig torkar att tampas med.

Som layeringlack kan det kanske få leva kvar i samlingen men jag är inte överdrivet förtjust i det. Har ni det? Vad tycker ni? Och exakt hur fåniga namn får lack egentligen ha?

Kommentarer

Postat av: Sanna
Publicerad 2011-06-05 15:03:05

När man hör om ditt opublicerade förråd börjar jag undra om du har fler dagar på året än jag ;) haha

Mje, det där verkar inte som något höjdare och namnet är som du säger urlöjligt!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-06-05 15:59:47

Sanna! Men arkivet sträcker sig ju bakåt flera år också. Och manikyrer som den här är ju inte långlivade... :D

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2011-06-07 09:40:26

Och ja, appropå passande namn... det här har det INTE!



Rätt hemskt lack också. Kunde nog fått stanna kvar i arkivet. ;D

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-06-07 20:23:56

Chaosophia! Neeeej! Den måste ut ur arkivet. Eller raderas. Nu räddar jag säkert någon annan från att köpa det alla fall. :D


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela