Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Borghese Bella Blackberry

Publicerad 2011-06-15 20:53:00 i Naglar, vampy,


Och eftersom jag river runt bland gamla dammiga arkivinlägg nu igen så får ni ett till idag. Kan säga att jag är oerhört stressad den här veckan så jag vet att jag slarvat med att kolla in era bloggar och kommentera och precis som senaste veckorna kan jag inte kommentera på blogspot och blogger om man måste vara inloggad. Bara så ni vet. Hur som helst, det här inlägget är också från 2010 precis som det jag publicerade nedan. Det här är dock ett lack och ett märke som jag aldrig visat förr här på bloggen.

Ni som gillar IsaDoras nya pensel kommer älska lacken från Borghese. Samma korta, tjocka, breda verktyg döljer sig i dessa flaskor och jag hatar det! Det går ju inte att måla med en sådan pensel. Annars är det ett helt okej lack. Två lager täcker och det torkar på normaltid med snabbtorkande överlack. Det är inte superfantastiskt men har heller inga direkta fel.


Färgen är en djup och vampig vinröd med skimmer. Snyggt men inte unikt.  Hade penseln varit roligare hade jag förmodligen använt det eftersom det fungerar annars. Då hade den blivit en seriös konkurrent till Nubar Vino när man har lite bråttom t.ex, men ska jag behöva göra seriösa cleanups med pensel och aceton efter att jag lackat naglarna så blir det alla fall en massa extra jobb och tid så då kan jag liksom ta det snyggaste lacket. Ja, och då vinner alltså Vino. Men det här är också väldigt snyggt. Hm... När jag haft det ett dygn är jag riktigt kär i det faktiskt. Det är en väldigt snygg färg och skimret är nog inte så platt som jag först tyckte. Nej, det är en allvarlig konkurent till Vino. Man får välja, torktid eller kontroll över penseln. Båda har minus men båda är galet vackra.


Jag har inga andra Borghese-lack. Har ni provat märket? Vad tycker ni i så fall? Jag är nyfiken på att få veta om andras erfarenheter.

Kommentarer

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2011-06-15 22:01:11

Jag tycker det här ser oerhört vackert ut! Perfekt vinröd.

Postat av: Liza
Publicerad 2011-06-15 22:52:02

Hm ja där är vi överens om Isadoras borstar

Vilken underbar färg den skulle jag vilja ha.. (asså lacket)

Postat av: NailsbyNoir
Publicerad 2011-06-15 22:54:20

Underbar färg!!!!

Var kan man hitta Borgheselack? Det var ett nytt märke för mig.



Ang kommentarer: Jag har haft jätteproblem med att kommentera via Blogger i flera veckor. Men nu har jag löst problemet. Jag har bytt webläsare till Mozilla Firefox ist för Internet Explorer, då funkar det utmärkt igen. Tydligen är det något trassel som gör att Explorer och Blogger inte funkar ihop...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-06-16 07:11:59

Naltastic! Den är ljuvlig!



Liza! Det är en härlig färg!



NailsbyNoir! Minns inte nu, kanske eBay eller en swap?



Tack för tipset. Då vet jag vad jag kan prova om jag ids installera en annan webläsare. Troligen får det förbli okommenterat...

Postat av: feline
Publicerad 2011-06-16 09:32:46

Inga andra? DU har ju Euro Green väl? :) Fint hur som helst.

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2011-06-16 12:01:28

Riktigt snyggt, men det låter ju knappast roligt med en stabbig pensel att måla med..



Firefox tillät mig inte kommentera hos blogspot i någon vecka eller två förut, men efter att jag fick återgå till Chrome, så funkade det normalt i FF efter några dagar igen. Fattar inte riktigt var problemet ligger!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-06-16 17:48:40

feline! Så klart jag har! Hur kunde jag glömma det?



Chaosophia! Nej, penseln är hemsk.

Blogger är rätt hemskt det med. :D

Postat av: Annie
Publicerad 2011-06-16 20:08:10

JAg tycker att det är ett oerhört vackert lack!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-06-17 18:01:10

Annie! Det är det!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela