Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Sally Hansen Magical Copper Cauldron

Publicerad 2011-07-20 14:11:00 i Naglar - holografiska lack,


Här är lacket som var mellan Perfectly Bare och Emerald Amethyst. Sally Hansen Magical Copper Cauldron. Jag har visat det förr här på bloggen men jag tycker det är ett lack väl värt att påminna om. Det är nämligen superduperholografiskt och fantastiskt bra att måla med.


Som vanligt tröttnade jag efter en dag på min manikyr men orkade inte lacka om. Jag brukar ofta lägga andra lack över befintliga manikyrer och nu blev det alltså denna. Jag hade CND Perfectly Bare, ett utsökt nudelack, hudfärgat och med krämfinish. Jag var inte trött på färgen men ville liva upp mig med en annan finish och valde då Copper Cauldron som är hudfärgat, inte kopparfärgat, och ett magiskt lack vad gäller regnbågar. Den här omgångens bilder blev lite lilatonade, jag tror det beror på att kameran luras av just regnbågarna, det gör även ögat, man kan inte riktigt se basfärgen när man är i direkt sol som på mina bilder. Basfärgen är hudigt persikorosa egentligen. När jag precis hade köpt det var jag besviken när jag provade det för jag trodde verkligen det skulle vara kopparfärgat men idag är det en av mina favoriter. Magiskt i ordets verkliga bemärkelse, precis som systerlacken Crystal Ball och Blue Aura. Läser man mitt första inlägg om det så ser man dock att lacket inte gjorde någon omedelbar succé hos Sminkan. Idag håller jag inte med mig själv alls, om någonting. Det täcker med två lager och det är mitt enda hololack som inte tål mina överlack utan att tappa effekten. Därför var jag lite kritisk i början mot det för det blir verkligen inte så imponerande om man har överlack på som om man är utan. Här är det ett lager CC över Perfectly Bare, Seche Vite och sen ett lager till av CC för att få det hållbart och holografiskt. 

Ni ser hur holografiskt det är va? Inte ens min dåliga teknik med nya kameran kunde missa det här! Av de lack jag har, alltså hololack, skulle jag nog vilja påstå att Sally Hansens Magical-lack är de absolut bästa vad gäller holoeffekten. Jag har i och för sig inte gjort sida-vid-sida jämförelser, och kan inte göra det nu heller eftersom endast ett fåtal av mina typ hundra holosar är här, men jag har alla fall det intrycket. Jag borde ha en holo-vecka till, som i våras för det finns hololack som ligger i arkivet, hololack som ligger otestade och hololack som testats men inte fotats och alltså måste få komma fram igen. Förutom att jag samlar på gröna lack så är jag nog en samlare av hololack. Eller alla lack kanske. :D

Vi avslutar med en bild på Siri. Som vanligt är min gammelkatta inte sugen på att posera så det blir mest Siri här på bloggen. Båda mår dock finfint på landet och knallar omkring i sin jätteinhägnad och tittar på fåglar och fångar möss som levereras till matte på äkta mattan i vardagsrummet.

Kommentarer

Postat av: kerstin
Publicerad 2011-07-20 15:13:49

Holoeffekten är hur härlig som helst, men färgmässigt hade jag föredragit blått,grönt eller rött.

Postat av: roxcat
Publicerad 2011-07-20 15:34:17

Åh vad snyggt! Och vi har en kisse hemma som släpar in möss och grodor och allt möjligt.. =)

Postat av: Liza
Publicerad 2011-07-20 15:45:04

det där va snyggt !!! SKRATTAR LITE om det du skrev första gången

urtvättade strumpor....

Postat av: Honi
Publicerad 2011-07-20 17:35:36

Åh vilken underbar holo effekt!Och söta lillmissen :) Hon vill väl ge dig lite presenter i form av mat eller något ;) min brukar leverera mjukismusen i sängen om natten, så vaknar man med en lilten present :p

Postat av: Maja L
Publicerad 2011-07-20 17:45:57

Hej!

Jag undrar bara var du köper material till dina nagellackssmycken? Vet du nånstans i sverige som man kan köpa det? Tack så mycket!

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2011-07-20 18:01:29

Grym effekt! Hade det varit en starkare basfärg så hade jag varit såld på direkten.



Siri ser så fruktansvärt klappvänlig ut! Nästan så att jag vill känna på skärmen för att se om hon är lika mjuk som hon ser ut att vara. :o

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-07-20 19:50:54

Det ser jättefint ut, finns galet många snygga holo från Sally Hansen! Har förresten Ruby Diamond på tårna just nu:)

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-07-20 19:52:09

Och Siri! Sötaste lilla knytet, hon ser så himla rar och mysig ut!

Postat av: Cactus
Publicerad 2011-07-20 21:01:49

Vad roligt att höra om ett hololack som faktiskt bleknar av överlack, jag har alltid undrat om det finns nån substans i det ryktet. Har aldrig träffat på ett sånt lack men läst åtskilliga gånger om att "alla" hololack minsan är sådana, hm.



Och ja, mer holo-temavecka! :D

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-07-20 22:05:42

Kerstin! Jag gillar att ha lite variation för det finns ju en del blå, röda och gröna holo i min samling. :D



Roxcat! Jodå, de tar det de kan fånga. :D



Liza! Ja, det är supersnyggt. Jag hade helt enkelt fel då jag provade det första gången.



Honi! Ja, hon är en raring! Jag försöker se dem som presenter när jag sopar upp de döda eller jagar efter de levande...



Maja! jag köper från eBay och vet ingen svensk säljare, tyvärr.



Chaosophia! Du fpr hälsa på någon gång och klappa henne lite. :D



Emma! Sally Hansen är ett märke man inte ska bortse ifrån, helt klart!

Siri är rar och mysig. Väldigt rar och mysig, faktiskt.



Cactus! Det här är faktiskt mitt enda som jag ser skillnad på så där definitivt. Kanske en viss försvagning kan märkas hos andra, men inget jag upplevt med blotta ögat alla fall. Den här är det tydligt på dock.



Postat av: Annie
Publicerad 2011-07-20 23:13:27

Riktigt snyggt lack! Och Siri är så söt!

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2011-07-21 23:40:26

Nu har jag kanske bara ett tio- eller tjugotal hololack, men jag har inte märkt av någon försämring alls på effekten då jag använt överlack. Det ser ut att blekna först när jag applicerar det, men så fort överlacket torkat så är det lika bra som det var innan!



Och ja, jag kommer gärna och gör det någon gång. ;D Var exakt är "landet" för dig?

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-07-23 10:26:52

Annie! Håller med om båda de sakerna! :D



Chaosophia! Nej, jag har inte heller märkt något med någon av de andra, bara med det här. Men någon gång ska vara den första... Den har en lite annan yta när den torkar också. Satinmatt men med holo. Du får testa när du kommer förbi. ;D

Postat av: bella
Publicerad 2011-07-27 20:36:46

åh vill ha letar efter hololack i bra pris åt en 13 åring!

vart köpte du det och hur mkt?



något tips om nått annat holo lack?



snälla svara på min blogg eller mejl<3

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-07-27 23:50:47

Bella! Jag betalade 2-3 dollar, plus frakt, för några år sedan. Jag köpte det från eBay. Det finns massor av fina hololack men vad som är bra pris åt en 13 åring är svårt för mig att svara på för jag har inga egna barn att relatera till.

Jag svarar, som du ser ovanför kommentarsrutan, i bloggen för att andra också ska kunna ha glädje av svaren och för att det ska gå att följa tråden i samtalet för alla. Mailar du mig så mailar jag självklart tillbaka.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela