Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Sinful Colors Twinkle Midnight Star

Publicerad 2011-01-14 16:53:00 i Naglar, vampy,


När ni läser den rubriken så förväntar ni er väl inte ett brunrött lack med guldglitter? Nej, inte jag heller. Jag fnissade redan när jag lade det i varukorgen åt att man återigen haft lottdragning ur burken med namnförslag på Sinful Colors fabriken. Twinkle Midnight Star är alla fall just det, ett brunrött lack med guldglitter.


Det är förfärligt skirt, här ser ni fyra lager, kanske fem på en del naglar. Det är segtorkat av samma anledning. Inte bra alltså. Köp inte det här lacket. Alldeles för mycket jobb för ett lack som inte ens känns särskilt unikt. Rostrött med guld i måste det ju finnas tusentals av.

Kommentarer

Postat av: sminkjante
Publicerad 2011-01-15 12:25:55

Roligt namn:) Synd att det var så segtorkat för fint är det.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela