Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Lumene Cosmic Girl

Publicerad 2011-01-19 22:37:00 i Naglar i svart, grått, silver,


Ett svart lack med grovt regnbågsskiftande glitter är Cosmic Girl från Lumene. Inte min favorit av den här typen lack, Cosmic Polish från Eyeko är fortfarande nummer ett, men jag köpte alla fall den här och då måste jag ju visa.

Tre lager lack som är lite trögmålat tycker jag. När man är klar är dock glittret hyfsat jämnt utspritt även om ytan är lite knölig. Jag hade nog väntat mig mer bling av det än vad jag får faktiskt och det känns lite som när jag provade China Glaze lacket med liknande färg, den heter Cosmic den med fånigt nog, och den gjorde mig också besviken.

Ja, vill man ha en svart bas med prismatiskt glitter i som går att köpa i butik så funkar Cosmic. Jag skulle hellre köpa Eyekos variant dock så det rekomenderar jag.

Kommentarer

Postat av: Kerstin
Publicerad 2011-01-20 09:27:42

Tycker ändå att denna ser riktigt fin ut! Bra att det funkade med tre lager. Jag har testat några Lumenelack där man har behövt 5 lager för att undvika vnl.

Postat av: roxcat
Publicerad 2011-01-20 10:04:57

Det ser fint ut, men jag har konstigt nog inte känt mig så sugen på de lacken du nämner, trots att jag gillar både svart och glitter..

Postat av: Sanna
Publicerad 2011-01-20 15:08:40

Håller med, Eyekos är mycket finare!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-01-20 20:34:54

Kerstin! Jag är inte förtjust i formulan, det är jag inte.



Roxcat! Det från Eyeko borde du ge en chans. Det här kan du definitivt skippa.



Sanna! Mycket!

Postat av: Zizzie
Publicerad 2011-01-21 12:32:51

Eyekos är underbart :)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela