Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

BB Couture Hot Spot

Publicerad 2011-01-05 19:19:00 i Naglar i orange,


Som kontrast till de supertrista vinterbilderna jag just lade upp på dagens manikyr kan jag väl bjuda på en swatch från 1/8 2010. BB Couture Hot Spot är ett riktigt lysande lack i en orange nyans som närmar sig rött. Flammande färg och med ett härligt skimmer.


Det är lättlackat och täcker rätt bra, här är det tre tunna lager. Det är glansigt och fint och torkar rätt bra, speciellt med ett lager Seche Vite som hjälp. Det finns inte så mycket att säga om det, det är vackert och bra. Lite dyrt med sitt pris på $9. China Glaze har minst lika bra lack men betydligt billigare.

En riktigt snygg nyans, eller hur! Jag älskar rödorange som färg på nagellack!

Det har riktigt bra glans också, måste jag säga.

Sommar...

Kommentarer

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2011-01-05 20:10:08

Det här var supersnyggt, älskar ju knalliga lack! Min första instinkt var att lägga till det till min Nailmail-beställning, men sen insåg jag att du nog har rätt. Färgen är egentligen inte så unik, man kan nog hitta liknande lack som är billigare.

Postat av: Miss Pussy
Publicerad 2011-01-05 21:22:21

Ja, det här lacket var helt lovely!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-01-06 08:56:59

Nailtastic! Ja, det är nog klokt att tänka så. Jag är inte ledsen att jag köpt det, inte alls, men det sticker inte ut så vansinningt mycket jämfört med andra i orange.



Miss Pussy! Ja, det lyser upp!

Postat av: Linda Johansson
Publicerad 2011-01-06 11:26:03

Vilken underbar sommarbild och nagellacket får mig verkligen att längta efter våren!

Igår snöade det hos mig, idag är det full snöstorm, IGEN, och det snöar förmodligen imorgon också. Jag skulle sälja min själ för en solresa... Jag HATAR snö och vinter, jag kommer att gå under innan all snö har smält... :(

Postat av: Annie
Publicerad 2011-01-06 11:31:01

Grönt i bakgrunden! Gräs!!! Jag har inte sett gräs på flera månader....

Lacket är också väldigt fint ^^

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-01-06 15:27:03

Linda! Ja, snöstorm här med...Inte så kul med snöstorm och mulet, jag vill ha gnistervinter...



Annie! Hahaha, nej, jag har inte heller sett gräs på länge... Visst är det skönt med en "återblick" mitt i vintern så man minns att sommaren finns. :D


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela