Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

OPI Night Brights

Publicerad 2011-02-10 21:16:00 i Nagellack - kollektioner,

Ännu en gammal kollektion som jag äger i komplett skick men inte sammanfattat. Det är Night Brights från 2007 som ni får se här. Som ni märker är det två olika versioner av ett av lacken, den legendariska My Private Jet. Det lacket finns i minst fyra olika versioner med olika typ av holo och olika basfärg. Jag har både den mer holografiska bruntonade versionen och den mindre holografiska gråtonade. Sen finns en med tealfärgad flash och en som inte alls är holografisk utan bara mörkgrå med glitter. Hur som helst så var det här en himla snygg kollektion.

Ink

Light My Sapphire

My Private Jet x2

Give me the Moon

I Only Drink Champagne

Golden Rules

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-02-10 21:20:33

Jag är så impad av dig, att du orkar göra dessa inlägg!!! Fantastiskt.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-02-11 06:10:56

Emma! Det är ju ganska enkelt eftersom alla bilder redan finns på bloggen. :D


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela