Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

OPI Don't Mess With OPI

Publicerad 2011-02-27 09:19:00 i Naglar i grönt,


Don't Mess with OPI är ett klargrönt krämlack med blå underton. Snyggt men måste jag välja mellan detta och China Glaze vårlack Starboard som också är en grön kräm så är Starboard vinnaren. Den är poppigare och glossigare och ja, bättre. Sen gillar jag den här med men den känns lite "gjord". Tror jag har några rätt lika denna i samlingen redan men säker är jag inte.  


Tre lager, värdelös pensel men bra torktid. Inget speciellt med det alltså. Det blir inte så högblankt utan ett bra överlack och det känns lite tunt på något vis. Skulle nästan vilja ha fyra lager för att känna lite tjocklek och skydd liksom.

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-02-27 10:12:42

Trodde inte du hade köpt denna. Den är ju rätt fin, men alltså titeln känns ganska vulgär med tanke på all cirkus det har varit kring OPI och deras uppträdande mot bloggare...

Postat av: Lilly
Publicerad 2011-02-27 12:12:08

Jag håller med Emma, tycker att namnet är opassande och respektlös.

Postat av: Aila
Publicerad 2011-02-27 13:38:09

Håller med Emma + att den liknar Jade is the new black väldigt mycket!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-02-27 13:50:52

Emma! Då hade jag inte köpt ett enda lack från dem igen för beteendet är vidrigt, det håller jag med om, men jag kopplar det inte till bara ett lack.Lilly! Ja, om man tolkar det så är det ju det. Jag tycker deras beteende var opassande och respektlöst men har inte valt att bojkotta dem ändå.Aila! Jag tycker inte alls det är speciellt likt JITNB. Det här är grönare och ljusare. Definitivt inte dupes.

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-02-27 13:57:18

Jag tror att många kopplade samman namnet med deras beteende. Sen har du ju rätt såklart, det beteende handlar ju inte bara om det lacket utan om alla deras lack. Men just i och med det namnet känns detväldigt konkret...

Postat av: makeupoholic
Publicerad 2011-02-28 20:47:45

Formulan låter lite trist! På de swatches jag sett har jag tyckt att det är tillräckligt likt min favvo Jade is the new black från förra våren för att jag inte ska köpa detta, och det håller jag nog fast vid.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-02-28 22:47:12

Emma! Säkert är det så. Du vet, min Asperger gör att jag inte tänker så...Makeupoholic! Ja, de är inom samma familj, det är de ju.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela