Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

China Glaze Stellar

Publicerad 2011-02-07 21:10:00 i Naglar i brunt,greige,beige,


Jag håller på att försöka tömma arkivet lite på lack som samlat sig från nu i vinter. Det är därför ni närmast drunknar i lack just nu. Synd att ha dem liggande till sommaren, menar jag.  Vet ni att jag har ett nagellacksinlägg som legat i arkivet sedan september 2008! Den ligger kvar nu med som någon sorts maskot eller jag vet inte vad.

China Glaze Stellar kom med deras 50 speciallacks kollektion och det lockade mig genast. Ett beige lack med glitter! Ni vet ju att jag aldrig kan motstå hololack i beige och uppenbarligen var det här samma sak. Det köptes omedelbart och sen har jag använt det en del men inte ensamt. Den har varit "halvnagel" ovanpå olika ljusbeiga och bruna lack och gjort sig mycket bra i de sammanhangen.


Nå, det var dags att swatcha det ensamt tyckte jag, så jag får det ur lådan med otestade lack där den ju inte riktigt hör hemma. Där står flera glitterlack för den delen, alla använda som accent över andra lack men inte på egen hand. Stellar förtjänade dock att visas upp först. Beige med glitter i silver ger hon ett mycket diskret men ändå glimrande intryck.

Tre lager lack, inget överlack för jag swatchade bara här. Jag är väldigt förtjust i färgen, som sagt. Trevlig. Lite väl segtorkande när man har så många lager som här, när jag har henne som nageltippslack kör jag tunnare av henne eftersom jag har annat lack under och då märks det inte hur långsamt hon torkar. Ska man ha bara Stellar behövs dock minst tre, eventuellt fyra, lager.

Kommentarer

Postat av: Kajalpennan
Publicerad 2011-02-08 08:10:11

Lite samma känsla som Gem och Jewel? Jag älskar de två men jag känner inte att jag behöver så värst många fler lack i samma kategori. Fint är det men det ger mig inte så mycket mer.

Postat av: Line of beauty
Publicerad 2011-02-08 18:24:25

Det ser helt underbart ut. Ett vill ha-lack :).

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-02-08 19:18:05

Kajalen! Ja, de är lite av samma skrot och korn.



Line of B! Ja, jag tycker också det är snyggt!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela