Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Catrice Run Forest Run

Publicerad 2011-02-04 08:52:00 i Naglar i grönt,


Mer arkivlack kommer här. Måste ju lämna plats i mitt arkiv för alla nya lack som ska testas i helgen. Här är det ett av de lack som jag fick köpt från Tyskland. Run Forest Run. Underbart namn på ett lack som är bra men inte fantastiskt. Det är dessärre lite rinnigt och löst och blir därför aningens svårmålat. Det är dock en underbar nyans av grönt, och som sagt, namnet!


Tre lager lack, de första två blir väldigt flammiga och man kan få kala fläckar. Det tredje jämnar ut allt och glansen kan man inte klaga på. Enastående! Här ser ni det utan överlack. Väldigt läcker färg men det finns många gröna krämlack i ungefär samma färg så har man inte tillgång till Catrice behöver man inte gråta.

Kommentarer

Postat av: sminkjante
Publicerad 2011-02-04 12:35:46

Grönt i stora lass, jag älskar färgen!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-02-04 15:17:10

Sminkjante! Ja, grönt är alltid fint!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela