Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

BeYu #386

Publicerad 2011-02-23 19:04:00 i Naglar i svart, grått, silver,


Det är ju inte vår än så låt oss titta på lite mer "vintriga" kulörer. BeYu nummer 386. Ett mörkgrått lack med silverskimmer. En trevlig färg om än inte unik. Skulle nog göra sig mot en kritstrecksrandig kostym. Den känns lite strikt trots glittret på något vis. Måste vara grundfärgen.

Tre lager, normal torktid, helt okej lack men inget som gör mig hänförd. Det är lite matt i glittrigheten på något vis, eller lite för "kontorsvänligt" och inte tillräckligt rock'n'roll. Inte rock'n'roll alls faktiskt. Men fint. Ett vardagslack.

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-02-23 19:10:59

Det ser väldigt vintrigt ut. Men snyggt.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-02-24 06:11:08

Emma! JA, visst är det lite isigt på något sätt.

Postat av: Ika
Publicerad 2011-02-25 08:35:44

Jag köpte nyss Beyu 381, som är den blå systern till det här lacket. Den skulle du nog gilla, den är lite duochrom! Men syns förstås som vanligt bättre i flaskan än på nageln. Men skitsnyggt ändå. Den här grå skulle jag inte ha tackat nej till ifall de haft den vid mitt närmaste Kicks.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela