Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

W'n'W Cupid

Publicerad 2011-12-28 22:35:00 i Naglar i vitt, nude, beige,

Kommer ni ihåg alla de små renarna från wet'n'Wilds kollektion Vixen Mittens? Jag har ju visat de flesta av dem men det ligger ännu några kvar i mitt enorma arkiv, det här är ett av dem. Det är Cupid, ett ganska neutralt lack om man bortser från att det ligger ett och annat strängglitter i det. Varför gör det det? Jag menar, vem på W'n'W:s kontor satt och kläckte idén att en av tometens renar ska representeras av ett benvitt skimmerlack med en nypa prismatiska strängglitter? Det ser mest ut som man hade lackat naglarna med ett trevligt neutralt lack och sen städat efter barnkalaset eller nyårsfesten och fått bitar av serpentinerna att fastna i nagellacket.
Tre lager av lacket som är skirt pärlvitt med strängglitter och små microglitter. Hade det inte varit glitter i det hade det varit riktigt trevligt för det är en trevlig nyans. En väldigt smickrande färg faktiskt. Den hade nog kunnat bli en bra bas för t.ex Lynnerellas Snow Angel om det inte varit fula jävla strängglitter i.

Kommentarer

Postat av: Cactus
Publicerad 2011-12-28 23:52:59

Det där var verkligen inte snyggt nånstans!

Postat av: sminkan
Publicerad 2011-12-29 08:41:16

Cactus! Du har så rätt...

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2011-12-29 09:11:10

Haha, vad fan... Mitt hat för strängglitter växte sig just starkare!

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2011-12-29 10:47:14

Hahaha, det var verkligen en konstig idé att tillsätta strängglitter i detta. Men färgen är fin!

Postat av: sminkan
Publicerad 2011-12-29 13:56:37

Chaosophia! Ja, det ser för hemskt ut.Nailtastic! Ja, färgen i sig är okej.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela