Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Rött och guld

Publicerad 2011-12-23 21:50:00 i Naglar - glitter för layering,

Jag öppnade bloggen nu och trodde att jag skulle få se Emmas gröna naglar men så är inte fallet. Emma har fullt upp med julförberedelserna. Det har inte jag. Jag har handräckt lite i köket när pappa lagade julmaten, läst en deckare, sett en film och myst framför öppna spisen med familjens samlade kattbestånd. Jag rekomenderar varmt att åka hem till mamma och pappa på julen, det tar bort all stress! ;D
Nu sitter jag i min egen lilla stuga igen, mätt och belåten och med årets julmanikyr på naglarna. Det är inte den jag visar här, det här är förra veckans experiment. Jag började med en idé om guldnaglar för en tid sen. Jag hade guldfoil med guldglitter och så prismatiska guldglittret Medallion på det. Det var gnistrande men blev skitfult på bild. Sen gjorde jag ett nytt experiment när jag bar A Ruby for Rudolph. Eftersom Medallion stod framme så toppade jag ARFR med den. Det blev fult. Jag lade alltså på Ruby Red Ruby också, för den stod också där. 
Så här blev det. Inte så bra. Alltså en kortvarig manikyr. Ni får se den ändå. Imorgon är det julafton. Då får ni se en annan manikyr som är lite bättre. Håll ut alltså.

Kommentarer

Postat av: Mrs Data
Publicerad 2011-12-23 23:12:13

God jul!

Postat av: sminkan
Publicerad 2011-12-23 23:44:08

Mrs Data! God Jul till dig med!

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2011-12-24 01:46:05

Jag är lite smygkär i Medallion faktiskt. Har inte vågat testa det på mig själv än, men jag blir glad varje gång jag skådar det på bild!

Postat av: sminkan
Publicerad 2011-12-24 07:52:11

Chaosophia! Det är väldigt glittrigt alla fall och väldigt fint med, men ganska grovt. Mycket överlack behövs.

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-12-24 08:15:04

Ojsan hoppsan, galet glittrigt! Kanske lite för, men ganska kul ändå...

Postat av: sminkan
Publicerad 2011-12-24 10:10:40

Emma! Ojsan hoppsan var bra uttryckt.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela