Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Emmas guldröda julnaglar

Publicerad 2011-12-26 13:59:55 i Emmas NOTD i glitter och holo,

Min julmanikyr kommer här. Jag är så in i bubblan nöjd med den så det fattar ni inte, jag skulle nästan kunna säga att jag tycker de är ett smärre mästerverk faktiskt, men det låter ju galet självupptaget så jag kan nöja mig med säga att mina naglar just nu är underbart fina.

Basen för de underbart fina naglarna är Pretty at the Premiere, en av mina absoluta favoriter bland röda skimmerlack, det är den, Perceval och Enchaning Red som leder ligan hos mig. Först målade jag två lager med Enchanting Red, lät det torka lite och sen målade jag halva nageln med mitt Priti NYC-underlack. Därefter använde jag en liten fan brush till att applicera löst guldglitter från Hot Makeup på mina naglar och när glittret var på plats toppade jag med Poshe. Glittret såg lite matt ut i förpackningen så jag var orolig att det inte skulle glittra så mycket som jag ville, men med överlack så blev det riktigt blankglittrigt och fint. Mitt enda problem är att jag tror att det kommer bli för jävligt att få bort, men det är morgondagens problem.
Bilderna som ni ser i det här inlägget har lite mixade jusförhållanden. Några är tagna under halogenlamporna i hallen, några i fönstret och några i mitt lilla ljustält som jag fick i julklapp av min älskling. Alla är dock tagna med blixt, jag älskar att fota med blixt, ska jag avstå blixten då vill jag vara ute i strålande sol.
Det var alltså mina julnaglar det. Nu ska jag återgå till hårfärgning, ajg behöver nämligen förskönas lite innan kvällens festligheter. Hoppas att ni alla har det bra och att ni firar den sista riktiga judagen med nära och kära. Ännu en gång, god fortsättning på er allesammans.
Uppdatering: Jag missade minsann att lägga upp den YouTubetutorial som inspirerade mig. Länk har ni här om ni är nyfikna.

Kommentarer

Postat av: sminkan
Publicerad 2011-12-26 14:03:33

det är verkligen en vacker julmanikyr! hur var ljustältet? Är det svårt att hantera? Och glittret blev verkligen snyggt så jag ska också plocka fram en fan brush när jag använder mitt från ibd nästa gång.

Postat av: My nail polish online
Publicerad 2011-12-26 15:39:11

Det ser jättefint ut!

Postat av: Annie
Publicerad 2011-12-26 18:06:54

Supertjusigt och verkligen passande till julen :D

Postat av: BrilliantNail
Publicerad 2011-12-26 18:12:17

Väldigt vackert! Du har verkligen lyckats med fejdingen

Postat av: Sanna
Publicerad 2011-12-26 19:32:03

superfint! <3

Postat av: Ia
Publicerad 2011-12-26 23:39:30

holy fuck vad snyggt!!!

Postat av: Chaosophia
Publicerad 2011-12-27 08:33:40

Jag förstår verkligen att du är helnöjd med detta! Tycker dock att det gröna du visade upp innan var snäppet ännu vassare. :D

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-12-27 11:16:52

Sminkan: Tack! Vi tar ljustältet när jag har testat det lite mer, jag lovar att du ska få en utförlig rapport. Ja Fan Brushen funkade bra, men det hade nog kunnat gå med en massa andra borstar med. Vad brukar du använda?My nail polish online: Tack så mkt:)Annie: Tack! Ja det tyckte jag också:)BrilliantNail: Tack tack, roligt att du gillar!Sanna: Tack söta Sanna!Ia: Åh tack, precis så känner jag också för mina naglar just nu:)Chaosophia: Japp jag tycker det blev superbra. Ja du, den gröna var ju också jättefin, jag var galet nöjd med den med. Tror dock att denna är strået vassare i mina ögon, smaken är som baken:) Är väldigt insnöad på halvnaglar nu hur som helst.

Postat av: kerstin
Publicerad 2011-12-27 15:56:23

Det är verkligen ett mästerverk! Hur fint som helst!Och god fortsättning till dig också!

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-12-27 16:25:08

Kerstin: Amen tack, vad roligt att du också tycker det!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om


sminkan_@hotmail.com

emmap85@live.se

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela