Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

China Glaze Operation Color - sammanfattning

Publicerad 2011-04-13 16:19:00 i Nagellack - kollektioner,

Ännu en kollektion som jag har nästan komplett. Saknar det rosa av dem men annars har jag nog alla av China Glaze vårkollektion Operation Color som kom 2008 om jag minns rätt. Det är riktigt trevliga lack och jag älskar i synnerhet Revolution och Golden Opportunity samt Code Orange. Hm, mer än hälften av dem jag äger. Och Secret Peri-wink-le är också väldigt fin... En lysande bunt lack med andra ord!

Agent Lavender

Secret Peri-wink-le

Revolution

Code Orange

Golden Opportunity

Kommentarer

Postat av: Solveig
Publicerad 2011-04-13 16:47:43

Nydelig! Jeg har Secret Peri-Wink-Le på i dag, og jeg fikk nylig Agent Lavender i en swap. Gleder meg til å prøve den! :)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-04-14 21:28:25

Solveig! Det är en superbra kollektion så jag tycker du ska hugga minst Revolution och Code Orange också, om du inte gillar gult. Gillar du gul så är det alla som gäller. ;D

Secret peri-wink-le har en så vacker och rogivande blå ton att jag kan tänka mig att den verkligen passar dig.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela