Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Blå Ruffian

Publicerad 2011-04-10 08:12:11 i NailArt,


Ni minns kanske att jag berättade att min manikyr med Wicked Sweet från Color Club transformenrades till en blå Ruffian med For Audrey ovanpå. Lite gula prickar gjorda med Lemon Fizz är det också. Det intressanta är att doften av Wicked Sweet tydligt känns även under alla dessa extra lager (ett första lager överlack, For Audrey och ytterligare överlack). Även den tredje dagen jag bar manikyren var det en distinkt doft av rabarber-grädd te och jag sniffade oupphörligt på naglarna för den var väldigt harmonisk och trevlig. Jag var ganska nöjd med min ruffian också. Det var behagliga färger och kändes lugnt och skönt att titta på. For Audrey skötte sig bättre också och bubblade sig inte på samma sätt som när jag använt bara henne. Det var ett väldigt flödigt lager här så jag försöker nu banka in i hjärnbarken att China Glaze behöver flödiga lager om det är krämlack. Annars vill de gärna konstra och bete sig illa.

Ni får se min lilla skapelse i lite olika ljus för kontrasten mellan färgerna och färgen på For Audrey ändras mycket beroende på om det är dagsljus, lampljus, solsken etc.

Kommentarer

Postat av: kerstin
Publicerad 2011-04-10 09:29:50

Så fint!

Postat av: Emma P
Publicerad 2011-04-10 10:39:36

Jag är sjukt impad av dina ruffian, du måste vara så säker på handen! Kan man göra såna med en fransk manikyrmall tror du? För jag kan inte frihanda för fem öra...

Postat av: Lina
Publicerad 2011-04-10 13:42:37

Riktigt fint! Jag har försökt med Ruffian men får inte till det, tycker att det är grymt svårt att frihanda och få till det bra så jag är sjukt imponerad av dina måste jag säga!

Postat av: Marie-Louise Winroth
Publicerad 2011-04-10 14:34:56

Detta blev snyggt!!!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2011-04-10 14:54:35

Kerstin! Tack!



Emma! Ja, jag tror Kerstin gjorde en med mallar men är inte säker.



Lina! Det är inte så svårt egentligen, men intrycket beror på hur bra baslacket är applicerat.



Marie-Louise! Ja, jag gillade den!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela