Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

NYX Charcoal Pearl

Publicerad 2010-05-09 11:56:34 i Naglar i svart, grått, silver,


NYX Charcoal Pearl är ett vackert mörkgrått skimmerlack. På intet vis unikt, nej, min samling innehåller mängder av liknande lack, men efter att ha sett en swatch på någon blogg där färgen beskrevs som med dragning åt grönt så var jag ju tvungen att klicka hem den.


Kanske finns det en liten mossgrön dragning i lacket, jag vet inte, men som sagt, fint är det ändå. Penseln är lagom för mig och jag tycker det funkar rätt bra att lacka med trots att det vill dra med sig lite färg i andra lagret om man är för snabb på med penseln innan lacket hunnit sätta sig. Alltså fick jag lacka med tre lager. Hade jag varit lite mindre snabb med andra lagret hade det nog funkat med bara två. Vacker finish alla fall, skön känsla i lacket. Jag är förtjust!

Kommentarer

Postat av: kerstin
Publicerad 2010-05-09 18:27:39

Mörkgrå skimmerlack är alltid fina =)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-05-09 18:56:31

Kerstin! Ja, det är de verkligen!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela