Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

L.A. Girls Rockstar "Live on Stage"

Publicerad 2010-05-16 16:40:59 i Naglar - glitter för layering,


Jag älskar budgetmärket L.A. Girls! Deras nagellack är underbara! Alla fall de i Rock Star serien! Jag har visat några redan, Head Banging, Punk och Crowd Surfing och Electric Guitar alla fall, och jag har nästan alla här hemma. Det här är ett fullständigt underbart guldglitterlack och det heter Live on Stage.

På bilderna ser ni två lager av lacket och två lager överlack. Det är lite sabbat på en nagel, jag ville byta tröja innan det torkat helt, men jag tror inte det märks om man inte tittar efter det. Lacket består av en skir, lite guldtonad bas späckad med glitter i olika färger och storlekar. Huvuddelen av glittret är ganska litet och guldfärgat men det finns även större, holografiska, glitter. På naglarna blir det som gnistrande guld och diamanter! Ni skulle se det i solen!

L.A. Girls lack finns hos www.cherryculture.com och de är inte ens dyra. Det är väl värt att investera i några av dessa läckerbitar. Jag har hur många som helst och jag älskar dem! Bra lack, bra kvalitet, roliga färger och namn! Cherry Culture har ofta olika erbjudanden med rabatter och de skickar grejerna fort så man har sitt paket efter en vecka. Dessutom har de roliga märken! Nästa gång jag beställer ska jag snappa åt mig några av Milanis hololack.

Kommentarer

Postat av: kerstin
Publicerad 2010-05-16 21:32:33

Jättefint! Påminner lite om Lancome-lacket från i våras. Detta är säkert mycket bättre och mer prisvärt =9

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-05-16 22:16:56

Kerstin! Påminner lite om glitterlack från ChG också. Väldigt fint alla fall!

Postat av: Zizzie
Publicerad 2010-05-17 00:02:33

Snyggt, mycket snyggt!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-05-17 18:19:25

Zizzie! Visst är det!!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela