Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Jordana Night Fall

Publicerad 2010-05-15 16:34:54 i Naglar i svart, grått, silver,


Idag är det fantastiskt int väder ute och jag och katterna har varit i trädgården ända tills nu. Jag är lite, lite bränd på axlarna och helt slut. Sminket är borttvättat sedan före lunch och jag är riktigt smutsig och slut efter att ha klippt buskar, rensat ogräs och myllat ner koskit i rabatterna. Naglarna är fortfarande målade i Bassins Bleu men jag kom på att jag inte visade den manikyr jag bar mellan Magic Bus och Kelly's Green. Jag provade ett för mig nytt märke, Jordana, och var lite inspirerad av Claws in Color som just då sportade svartglittriga naglar. Varför skulle inte det funka på våren, liksom?

Jordana Night Fall är mitt första Jordana lack och köptes mest för att varje Jordana-köp gav 10% rabatt på Cherry Culture. Det var inte så lätt att gissa färgerna i flaskan och Night fall lät alla fall snyggt så jag tog den. Superbilligt desstutom!

Det jag fick hem var alltså detta, ett svart lack med silverskimmer i massor. Riktigt fint! När jag lackade hade jag inte full sol på naglarna och då såg två lager ut att vara täckande, det är vad jag har på bilderna. Sen när jag fotade i solen så ser jag på bilderna att det kankse hade behövts ett ytterligare lager för total svärta. Jag vet inte om det blivit snyggare av det. Jag är rätt nöjd med det som det är faktiskt.

Lacket är lite åt det tjocka hållet men det går fint att lacka med. Det torkar fort också, alla fall med Seche Vite. Jag kommer nog prova fler lack från Jordana i framtiden. Både flaskan och lacket för mina tankar till Jessica faktiskt, men för en bråkdel av pengarna.


Det finns faktiskt en del två av den här manikyren, men den väntar jag med till senare ikväll eller så. Det är samma manikyr fast med matt toplack över. Kan säga att det hade jag bara i fem minuter innan jag glossade tillbaka med Seche Vite.

Kommentarer

Postat av: badbomben
Publicerad 2010-05-15 20:57:44

Det är ibland så härligt att myrvla i myllan som en mullvad! Gillar lacket, har ett jordana-lack som jag diggar. Bra budgetgrejer!

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-05-16 11:31:58

Riktigt snyggt! har aldrig hört talas om lacken, men de låter ju klart intressanta...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-05-16 14:27:38

Badis! Helt klart överraskande bra för det priset.



Emma! Ja, för en dollar är det kalasbra!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela