Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

BB Couture Midnight Desire

Publicerad 2010-05-16 22:41:31 i Naglar i lila,


BB Couture Midnight Desire har jag ägt rätt länge men tror inte jag har visat den på bloggen. Orkar inte kolla om jag har eller inte nu, för bilderna är ju tagna på den här manikyren nu och ni får se den igen om det är så. Det är alla fall en luring. I flaskan ser det ut som en rödbaserad lila med mycket skimmer men intrycket på nageln är mörkblått med mindre skimmer...

Och skälet till att denna urgamla notd kom upp just nu är att det här lacket hamnade i mitt bytesinlägg på Pret-ty.

Det är alltså en blurple, dessutom med en finish som nästan får en att tänka krämlack, eller ja, kanske inte, men det är inte alls så gnistrigt som jag alltid hoppas när jag tar fram flaskan.
 
I direkt solljus får man upp lite av gnistret. Då är det rätt fint. Oftast är det dock ett "meh-lack". Jag föredrar OPI Ink eller Who are you Wearing om jag vill åt den här typen av färg.

Kommentarer

Postat av: Ninni
Publicerad 2010-05-17 08:58:13

Åh, jag tycker det är superfint!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-05-17 18:17:14

Ninni! Finns att byta till sig på Pret-ty!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela