Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

BB Couture Kelly's Green

Publicerad 2010-05-13 16:30:59 i Naglar i grönt,


BB Couture är nog ett av de nagellacksmärken som bjuder på flest gröna lack och dessutom en bred spännvidd av nyanser. Det här är ett lack jag verkligen trodde att jag skulle älska när jag fick hem flaskan. Det blev alltså först ut att provas av de nya lacken från BB Couture.

Kelly's Green heter det eftersom det är ett av lacken i den kollektion Kelly på Vampy Varnish skapade tillsammans med BB Couture. I den kollektionen finns ytterligare ett grönt lack, smaragdgröna Redwood Forest, som ni kommer få se någon annan gång. Jag tror jag, förutom de gröna, även har ett par andra från kollektionen. Napa Valley Red vet jag att jag har och jag tror även Union Square finns i min samling.


Jag blev väldigt förtjust i färgen på Kelly's Green när jag såg flaskan. En mild grågrön färg med aningens, glest förekommande, microglitter i grönt och svart. Dessvärre blir det platt fall när det kommer på mina naglar. Det är fult. Riktigt fult. En platt och tråkig grön utan lyster som får mina fingrar att blir ännu mer rosa än vanligt och mina smala naglar ser breda och platta ut.

Lacket är alltså inte en favorit för mig trots att den är så unik och så mild. Jag gillar inte heller att den lyckas se lite knottrig ut trots två lager Seche Vite.

Kommentarer

Postat av: Pamsan
Publicerad 2010-05-13 18:20:34

Hm! Redan när jag såg lacket hos Vampy Varnish tänkte jag att det nog inte var min kopp te. Det är det inte. Jag är säker på att det lacket inte skulle passa mina händer. Den ser lite blaskigt ut på någe vis. Det skulle kunna vara snyggt om det inte var något glitter i. Eller?

Tur att du har några lack att välja på så att du kan lacka om! :)

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2010-05-13 21:34:49

Jag tyckte faktiskt inte om det ens när Vampy Varnish visade det. Det ser liksom lite urvattnat ut i färgen. Lite dött, på något sätt. Nej, det kommer nog inte att hitta hem till mig.

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-05-13 22:05:18

Pamsan! Ja, det får mig att tänka på slem och stillastående vatten... :D



Nailtastic! Helt klart ett av mina fulaste lack. Dött är ordet.

Postat av: Sanna
Publicerad 2010-05-14 11:30:47

Jag vill tycka om det, men nej jag kan inte.

För mig är det en kväljande färg, tyvärr:/

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-05-14 21:57:50

Sanna! Ja, du har rätt. Ju mer jag tittar på bilderna desto fulare ser det ut.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela