Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Pressed Olive

Publicerad 2010-03-23 18:06:16 i Eotd neutralt och klassiskt, Sminkans EotD,


Här ser ni en enkel sminkning skapad med Everyday Minerals ögonskuggor Net Surfing i lila och Pressed Olive i grönt. Grunden är Face Eye Fix. Runt hela ögat gjorde jag först en ram med Tigis bruna kajalpenna. Pressed Olive på hela ögonlocket och Net Surfing i yttre ögonvrån. Inte så rafflande. Highlightern är Rare Silk. Den är också från Everyday Minerals och en matt gråaktigt beige/offwhite. Ja, det är allt. En snabbsminkning.

Just ja, jag provar ju mina "nya" blå linser. Jag har återgått, efter tre år, till att ha månadslinser från Soft lens istället för endagslinser. Eller återgått... Jag tänkte variera mig. Jag har ju flera par månadslinser på gång just nu, min lilla slarva, men det har ju varit så roligt med linsleken och så... Hur som helst, nu senast jag köpte linser blev det alltså en ny period med månadslinser i blått, inga nya endags för jag har kvar massor av dem, och så beställde jag i vredesmod över mina hemska ful-linser dessutom ett par nya bruna från en webshop. De är bättre än ful-linserna men inte så bra som mina gamla, handfärgade, var. Skit också. Kollade Synsams sortiment nu när jag var hos optikern förra veckan, men de har också bara de med irismönster inne på lager och handfärgning kostar ju en del. Kanske får bli det i höst om jag tycker mig ha råd. Just nu är jag ju ändå rätt välförsedd med färgade linser, speciellt som jag upptäckte ytterligare någon gammal kvarglömd kartong när jag städade i badrumsskåpet... :D

Idag har dessutom fått paket! Dels från Emma och dels från e.l.f. Jag beställde från e.l.f på sportlovet och idag kom det äntligen! Mest nyfiken är jag på den nya gel-eyelinern! Ni komemr säkert få se allt med tiden. Orkar inte fota nu.

Och, alla kära läsare, ni missar väl inte TÄVLINGEN! Vinn hela sju eyedust från Makeupcosmetics!

Kommentarer

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-03-23 18:47:11

Jag tycker det ser fint ut. Enkelt men fint. Och så matchar det ju meadow sparkle:)

Postat av: Nicole
Publicerad 2010-03-23 19:14:13

Dina nya blålinser ser jätte naturliga ut. Fin sminkning som Emma P, sa enkel men fint ^_^

Postat av: bella
Publicerad 2010-03-23 22:18:27

Gillar verkligen dina toningar!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-03-23 22:44:22

Emma! Tack! Jag är inte missnöjd eller så, men det är ju inte spännande direkt.



Nicole! Ja, linserna är fina! Jag gillar dem!



Bella! Tack! Vad roligt! Kul att få beröm av ett proffs! ;D

Postat av: sminkjante
Publicerad 2010-03-24 14:23:56

Fin sminkning. Det är härligt med paket!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela