Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Grå med elf och Makeupcosmetics

Publicerad 2010-03-29 05:50:32 i Eotd i grått och silver, Sminkans EotD,



God morgon alla våra kära läsare! Måndag igen alltså och ny vecka och snart ny månad. Tiden går så fort...
Ni minns att jag beställde en massa smink från e.l.f för en månad sen ungefär. Ja, det kom i förra veckan och dagens gjordes med lite av de nya grejer från e.l.f och så Lucky Silver från Makeupcosmetics.

Grunden är elf:s Shimmering Palette med krämhighlighters. De är lite oljiga, mer så än t.ex Dignity, så jag måste prova mig fram för att hitta rätt "mängd". hoppas det här kommer funka nu... Sen är det elf studio line skugga i färgen Charcoal på hela ögonlocket och den tonades ut i Lucky Silver. Sen använde jag två olika skuggor ur elf Eye Transformer som highlighter.

elf cream eyeliner som eyeliner. Också lite väl oljig, den vill liksom inte riktigt torka till och den ger ingen wow-upplevelse direkt. Nej, snarare tvärtom. Den är dessutom blek trots att den är mörkblå. Ser urtvättad ut. Under ögat är det Deep Blue Sea från Make Up Store. En förträfflig kajalpenna.

Här ser ni Shimmer Palette och Charcoal samt eyelinern.

På läpparna lipgloss från elf, Fierce. Det är en favorit!

Kommentarer

Postat av: badis
Publicerad 2010-03-29 08:47:48

Hur kan du fixa nåt så snyggt på en måndagsmorgon, skrämmande!;) Verkligen vackert. Bra att veta med elf:s eyeliner, har suktat just efter den där mörkblåa nyansen. Glosset är så fint, btw!

p.s. Har du linser här? Sjukt blå synorgan iaf:)

Postat av: Ninni
Publicerad 2010-03-29 10:32:10

Ursnyggt! Det verkar helt klart vara skiftande kvalitet på Elf's produkter. Jag blev först sugen på deras gel-liners, men efter att ha läst recensionen hos Lipglossbitch så blev jag totalt avtänd på dem.

Postat av: kertin
Publicerad 2010-03-29 10:56:36

Ursnygg sminkning! Och bloggdesign =)

Postat av: CC
Publicerad 2010-03-29 12:39:26

Åh jag älskar highlights så shimmer paletten ser intressant ut :) Använd på det vanliga sättet alltså, inte under ögonskuggor

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-03-29 15:07:30

Det ser riktigt snyggt ut, känns väldigt klassiskt Sminkan i grått. Trist med elfs gelliners. Jag var lite sugen på att köpa denna och en brun men efter ditt och LGBs omdöme känns det mindre angeläget...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-03-29 18:32:27

Badis! Så klart det är linser! Men de är fina, eller hur!



Ninni! Ja, en del saker är enormt bra och annat lite mindre. Men det är billigt och roligt att testa!



Kerstin! Tack!



CC! Jag använder ju inte highlighter i ansiktet, men gör man det är de nog underbara. De funkade faktiskt även under ögonskugga ska jag säga. Rätt trevliga faktiskt!



Emma! Tack! Ja, eyelinern är en besvikelse...

Postat av: Fru Choklad
Publicerad 2010-03-29 21:32:53

Jättesnygg grå makeup. Det blå under ögat blir pricken över i.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela