Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Urban Decay Woodstock

Publicerad 2010-06-11 21:55:00 i Naglar i rosa,


Mer arkivlack. Jag tänkte vara riktigt flickig och söt och ha rosa naglar och en liten fjärilsticker. Det ni! Sen hatade jag det naturligtvis och nailstickern pajade innan jag ens hunnit fotografera för den fastnade i håret när jag, obetänksamt drog handen genom det. Nå, så här såg det ut. Neonrosa Woodstock från Urban Decays Summer of Love-kollektion.

Hela kollektionen är lite av ett felköp för mig. Jag är inte såld på något lack förutom kanske Psychedelic Sister som är ganska fint och Magic Bus tycker jag om färgen på även om egenskaperna var sisådär. Inget av lacken jag testat har haft några vidare lackegenskaper faktiskt. Det här lacket jag har nu krävde tre lager trots att det är tjockt som bara den i konsistensen. Det är segt, det är trögt det är långsamtorkande. Det är även neonrosa och neonfärger torkar ju ofta, som vi alla vet, till en matt yta. Nu använder jag alltid snabbtorkande överlack så det är inget jag bryr mig om, men om ni vill skaffa det här lacket är det bra att veta. Varför ni skulle vilja ha det är i och för sig oklart för mig då det inte är unikt och inte är särskilt bra. Bu för UD Summer of Love. Bu! 

Kommentarer

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2010-06-11 22:51:53

Jag älskar neonlack och tycker det här var supersnyggt! Kommer dock inte att köpa något av UD-lacken efter att ha läst om vad du tycker om dem.

Postat av: kerstin
Publicerad 2010-06-12 09:55:47

Jag tycker att det ser fint ut =)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-06-12 10:16:34

Nailtastic! Nej, köp dem inte. De är verkligen inte bra som lack betraktat.



Kerstin! Ja, men det är ju hopplöst att lacka med.

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-06-12 10:37:55

jag tycker att detta var sött faktiskt. ser inte så vansinnigt neonigt ut på bilderna, mer fint och flickigt:) Och du vet ju att jag går crazy varje sommar och vill ha rosa naglar;) jag har förresten rosa nu, flashy pink från isadora...

Postat av: Elin
Publicerad 2010-06-17 15:31:28

är det dina riktiga naglar?


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela