Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Sinful Colors "Innocent"

Publicerad 2010-06-10 20:57:53 i Naglar i grönt,


Det här är definitivt ett lack man stannar till och tittar på. Ett gulgrönt, lite smutsigt i tonen, krämlack som kanske påminner om OPI:s Shreck-lack? Jag har inte det lacket men det här borde kunna funka för dem som vill ha något liknande. Dessutom kostar Sinful Colors bara $2 så det är billigt också!

Just det här lacket är inte Sinful Colors bästa i formula, det är ganska tjockt och segt. Det jämnar dock ut sig på andra lagret och är man lite försiktig när man målar borde det gå att få tunnare lager av det än jag hade här och det kanske är bättre. Jag snabbswatchade verkligen bara det här, om ni undrar, så jag var inte så noga.
Hur som helst, det är verkligen en udda färg och rolig och täckande och allt möjligt annat bra. Jag gillar det!

Kommentarer

Postat av: Zizzie
Publicerad 2010-06-10 22:28:12

Vilken glad färg! :D

Postat av: Karin
Publicerad 2010-06-11 00:45:45

Jag måste verkligen beställa det här.. :D

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-06-11 06:49:48

Zizzie! Ja, det är definitivt en annorlunda och glad grön!



Karin! Så klart! Det är ju billigt dessutom!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela