Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Kopprigt med Makeupcosmetics

Publicerad 2010-01-28 18:52:41 i Emmas FOTD 2010,

Idag kom ett litet paket nerdimpande i min brevlåda med lite nya skuggor från makeupcosmetics. Jag har inte brutit mot mitt köpstopp, i alla fall inte än, det här paketet kom från Sminkan. Hon brukar till min stora förtjusning, skicka ögonskuggor och nagellack och för all del även annat smått och gott med jämna mellanrum. Visst är det något alldeles extra när man får nya sminkgrejer?! Helt plötsligt känns inspirationen väldigt nära, jag gav mig alltså i kast med en liten sminkning med några av mina nya skuggor. Valet föll på Shiver, en ljus rosakopprig skugga, samt True Copper, en lite mörkare brunkopprig skugga, väldigt snygga båda två!  Till dessa kopparskuggor kunde det såklart inte bli något annat än Magic Copper som highlighter. På med en eyliner, mascara, lite rouge och läppglans och så var det hela klart. Det här är en ganska enkel och rätt neutral look som jag trivs himla bra i faktiskt. Det känns lättburet och jag kände mig pigg och fräsch. Dessutom trivs jag riktigt bra i E.l.f.s mineralrouge, det är faktiskt snyggare på kinderna än i burken, något som jag inbillar mig inte är så vanligt.

Hyn

Foundation: Kanebo Sensai Cellular Performance Cream Foundation Special CF 11 blandat med Nvey Ecos flytande foundation
Concealer: MAC Studio Finish Concealer NW 20

Puder: Everyday Minerals Silk Dust

Rouge: E.l.f. Mineral Blush Rose

Ögon
Ögonbryn: Clarins gamla brynpenna Lightest brown
Ögonskuggsbas: Too Faced Shadow Insurance och Face Highlighter Mystic
Ögonskuggor:Makeupcosmetics Shiver och True Copper

Highlighter: Makeupcosmetics Magic Copper

Eyeliner: MAC Fluidline Blacktrack
Mascara: Imju Fiberwig

Läppar
Läppglans: Liparazzi Entourage


Scrollar ni ner så kan ni förresten se resultatet i vår tävling. För er som inte vann så vill jag påminna om att Makeupcosmetics just nu rear väldigt många av sina eyedusts för 39 kronor styck, ett väldigt bra pris. Det finns massor av fina färger, jag blir själv sugen på att beställa faktiskt. Dessutom så har Katta återinfört Magic Copper, något som Sminkan och jag är så himla glada för! Jag har knappt vågat använda min burk av rädsla för att tappa den eller nysa i den eller göra något annat korkat. Är ni inne och spana på rean tycker jag absolut att ni ska kolla in Magic Copper, den är en klar favorit både hos mig och Sminkan, verkligen fantastiskt fin och användbar!

Kommentarer

Postat av: ewe
Publicerad 2010-01-28 19:32:44

Oj! Den där var ju kanonsnygg!!!! Lätt att jag kommer copy den;P

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-01-28 19:47:44

ewe: Tack, vad kul att höra! Skönt att du gillade den, tänkte på dig och Eve när jag gjorde den:)

Postat av: ewe
Publicerad 2010-01-28 20:40:31

Jo det förstod jag! Du orkar väl inte höra vårt tjat mer;P

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-01-28 20:52:56

Haha, nej precis;) Nej vars, jag hade nog gjort denna ändå. Fick lite nya skuggor jag ville testa. Men sen passade det ju bra med tanke på att ni ville se enkla neutralare sminkningar...

Postat av: marybeth
Publicerad 2010-01-28 21:15:15

Vad du är vacker Emma! Som en blushing rose.. passande eftersom rouget heter rose. Jag undrade just om du inte hade ett nytt rouge och jag hade rätt, lite skillad.. Det såg oerhört fint ut! Jag gillar verkligen ögonmejken också, mycket neutralt för att vara en av dina sminkningar. Du passar jättebra i den typen av smink också tycker jag.. :)

Postat av: eve
Publicerad 2010-01-28 21:57:20

helt otroligt fin sminkning!!

plus i kanten till Emma :)

Den kommer jag vilja testa sen ;)

puss

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-01-28 22:16:33

Otroligt fint rouge! Och vilken eyeliner! Riktigt snyggt och visst är du fin även i neutralare sminkningar. Skönt med omväxling!

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-01-29 10:23:16

Marybeth: Tack så mkt snälla du! Vad kul att du la märke till rouget:) Det är fint faktiskt, inte alls dumt... Ja, sminket är rätt neutralt, men jag gillar det också. Ombyte förnöjer:)



eve: tack raring, vad bra att du gillar den! Det tycker jag absolut att du ska göra:)



Sminkan: Tack! jag gillar både rouget och eyelinern, och som sagt, helheten. Det var en fin och trivsam look...

Postat av: kerstin
Publicerad 2010-01-29 11:23:12

Åh, toksnyggt! Skuggorna, linern, brynen och rouget! Wow! Du har verkligen lyckats fånga Magic Copper på bild också, den ser fantastisk ut!

Postat av: Liz
Publicerad 2010-01-29 13:18:25

Svar:

Ja precis, jag upptäckte det också när den väl satt på nageln :)

Menar du dem nagellacken där "Bella's choice" ingår? Jag provade Fashionista nyligen och den va väldigt fin :)



Åh va du är duktig på att sminka dig! Va roligt att få smink skickat till sig sådär också :)

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-01-29 13:42:30

Kerstin: tack, vad kul att du tycker det! Jag är nöjd:) Och Magic Copper är fantastisk!



Liz: Tack så mkt! Det är alltid superkul att få hem paket, vare sig man har betalat för dem eller ej. Men klart, kanske lite extra när grejerna kommer som en skänk från ovan:)

Postat av: Linda
Publicerad 2010-01-29 17:33:01

Åh detta tyckte jag mycket om, så ljuv du ser ut! På första bilden är din blick oxå väldigt drömsk, lite som en Jane Austen bok/film eller ngt accosierar jag till..mycket fint hursomhelst!

Postat av: Zizzie
Publicerad 2010-01-29 22:54:46

En riktigt fin mejk det där, både skuggor, rouge och eyeliner. Allra mest eyelinern, så snyggt skulle jag också vilja få till min eyeliner. Fantastiskt! :D

Postat av: sminkjante
Publicerad 2010-01-30 11:46:26

Du är fantastiskt snygg, du klär verkligen i neutrala sminkningar också. kommer att tänka på uttrycket: fräsch som en nyponros. Och det är positivt menat.

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-02-02 11:27:03

Linda: Tack vad roligt! Ja, jag tycker själv den är lite ljuv och Jane Austen låter ju inte så dumt:)



Zizzie: Tack Zizzie! Jag tycker också att det är eyelinern som bär denna sminkning, jag blev väldigt nöjd med den faktiskt.



Sminkjante: tack! Klart att fräsch som en nyponros är positivt, det är jag gärna:)


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela