Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Precision Twinkle Toes

Publicerad 2010-12-19 20:20:11 i Naglar i rött,



Ett av mina mest flitigt använda jullack har jag fånigt nog inte visat på bloggen, tror jag. Eller kanske? Minns inte. Jag vann det alla fall i en utlottning på min gamla favoritblogg One Inch Nails som tyvärr ligger vilande nu. Om du ser det här Sofia så ska du veta att jag saknar dig...

Det är alla fall det vackraste röda med rött glitter som någonsin skapats, Precision Twinkle Toes. Jag har stått ute i snöstormen och försökt föreviga det men det går inte. Jag kan inte fånga glitter med min kamera, eller min teknik, så det ser dessvärre bara rött ut. Det är en ljuvlig klarröd med massor, massor av glitter som glöder i djupet och ger det en varm och underbar lyster och ett djup som är enastående. Man kan knappt slita ögonen från naglarna. Jag bar det här lacket igår, idag är det ett annat favoritlack till julhelgen som jag har på naglarna men det får ni se imorgon. Twinkle Toes klarar sig alla fall med två lager, det torkar snabbt och sköter sig bra. Man måste ha överlack för att det inte ska mattas när det torkar så jag har kört med två lager China Glaze FF direkt och sen bättrat på med ett lager Seche Vite dagen efter.


Det var dagsljusbilderna, men nedan får ni även en bild i lampljus. Så klart inte rättvisande den heller. Det här är förresten ännu en av kandidaterna till julafonens manikyr. Den ska ju vara röd, tycker jag och jag har med mig favoriterna ut hit till landet. Vill ni veta vilka som är kandidaterna? Såklart! Dessa väljer jag mellan: Nubar Fiery Red, den här, Zoya Sara eller Lisa, OPI A Ruby or Rudolph, Bogota Blackberry eller Pretty at the Premiere. Vad tycker ni? Är det någon som ni skulle tycka passade bättre än de andra? Jag kommer få svårt att välja en av dem men det blir nog inte så snyggt med en blandning av alla. :D
Vad ska ni själva ha för manikyr på julafton?

Kommentarer

Postat av: Vikab
Publicerad 2010-12-19 20:31:50

Denna är ju läcker! Man får ju fundera på vad man har tänkt ha på sig och matcha lite mot det. Själv har jag köpt en klänning i svalt marinblått och blågrålila för julafton, har ångest om jag ska ha Isadoras Grape Jam, Mavalas Smoky Blue eller kanske slå till på CG Let's Groove. Dessa val i livet...

Postat av: Maja
Publicerad 2010-12-19 21:01:38

Vackert rött lack! Jag har inte heller bestämt mig för vilket lack jag ska ha på julafton, antagligen något rött lack. Jag tror att det blir antagligen ChG Mommy Kissing Santa eller Zoya Isla. Det förstnämnda har jag inte använt än men det har sett fint ut på de swatcher jag sett, och Zoya-lacket är nog det vackraste röda lacket jag har som jag testat. Det är i och för sig inte så många, rött är ju som sagt inte min favoritfärg på nagellack. Jag tycker nog att Sara är det vackraste röda av de lacken du väljer mellan, eller kanske Nubarlacket eller det här röda glitterlacket. Alla är fina enligt mig!

Postat av: Sara - Lackat, nageldesigner och tutorials
Publicerad 2010-12-19 21:19:37

Vackert lack! På julafton ska jag nog ha China glaze Ruby pumps tillsammans med nån liten dekoration, lacket är så fint själv :)

Postat av: roxcat
Publicerad 2010-12-19 21:24:51

Så fint det här var! Jag har inte superkoll på röda lack, men Zoya Sara tycker jag är riktigt vackert också. Jag har ingen aning om vad jag ska ha för något på julafton då jag inte vet vad jag ska ha på mig än, men det blir troligtvis inte rött. Kanske något i silver eller guld?

Postat av: Josephine
Publicerad 2010-12-19 21:32:22

Galet snyggt! själv har jag inte tänkt på julmanikyren, hihi! :)

Postat av: Fia
Publicerad 2010-12-19 21:42:19

Satan vad snyggt!

Jag vet inte, jag var benhårt säker på Emerald Sparkle, men nu när jag ser alla vackra röda manikyrer har jag reviderat mina tankar och vet inte alls!

Postat av: Annie
Publicerad 2010-12-19 22:26:24

Den där var väldigt vacker! Jag vet inte alls vad jag ska ha på julafton, har funderat massor men inte kunnat bestämma mig... Vet inte ens vilken färg jag ska ha....

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-12-19 23:17:40

Glitter är lite lurigt att fota. jag har haft jolly holly och party hearty i helgen och tror inte de bilderna blev så mkt att hänga i julgranen heller tyvärr... Lacket ser iag fint ut, men säkert finare i verkligheten:)

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-12-19 23:18:43

Oj, du sytällde ju en fråga. Jag ska ha fiery red, men snöflingor på, ifall jag hinner få dem tills dess:)

Postat av: Zizzie
Publicerad 2010-12-19 23:22:07

Åh så vackert :D

Det var en fin hög du väljer mellan, alla känns som bra jullack!

För min del blir det någon form av rött med glitter i, antingen CG Ruby Pumps, OPI Smitten With Mittens/Crimson Carol eller liknande :))

Postat av: Monica Hansen
Publicerad 2010-12-20 07:46:46

Jättefint! God Jul!

Postat av: Ika
Publicerad 2010-12-20 09:33:43

Jag tror jag ska bryta min röda lack-bojkott och ha Nubar fire sparkle med konadstämplar i svart och guld på. Men inte helt omöjligt att jag fegar ur och tar China Glaze Emerald Sparkle istället.

Postat av: Sanna
Publicerad 2010-12-20 11:35:42

Jag ÄLSKAR rosetten! Jag älskar rosetter!

så himla fint!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-12-20 15:51:57

Vikab! Let's Groove säger jag!!



Maja! Åh, Isla! Den är verklgen snygg! Den skulle jag tagit med mig...



Sara! Ja, den är fin. Jag borde nog prova den igen och inte bara rådissa den för att den var segtorkad.



Roxcat! Ja, guld i så fall tycker jag! Guld är vackert till jul! Jag blir sådär att allt ska vara "varmt" och rött och gyllene. Sen till nyår är jag tvärtom och vill ha silver, blått och så.



Josephine! Nej, det är ju lite tid kvar att fundera!



Fia! Emerald Sparkle är det enda som kan konkurrera ut rött enligt mig men jag är traditonalist när det gäller julnaglar. Det blir rött i år igen!



Annie! Men hallå! Rött så klart! ;D

Rött och guld kanske? Eller en funky french med röd tip? Och guldstjärnor!



Emma! Snöflingorna hinner nog komma! Helén brukar vara snabb med att skicka!



Zizzie! Vi är lite på samma sida i boken alltså! ;D



Monica! Tack detsamma!



Ika! Kom igen nu! En läckert rödglittrig liten julmanikyr! Det är fint! Med aningens av CHG Medallion på tipparna! Mmm!



Sanna! Haha, ja, jag vet att du gör det. Den är en dekal och är köpt från Nail Shop!



Postat av: Linda
Publicerad 2010-12-22 13:19:41

favoritlacket alla gånger!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-12-22 15:41:58

Linda! Lätt! :D


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela