Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

MNY #673

Publicerad 2010-12-07 20:16:00 i Naglar i svart, grått, silver,


Det här lacket kom med i den stora lackskörden från Tyskland. Det finns rimligen i Sverige med eftersom vi har MNY på Lindex alla fall. Ett snyggt svart med svart glitter. Inte så tokigt, va? Dessutom oväntat bra att måla med. Det är nästan täckande med ett lager, här ser ni två, och med ett tjockare lager överlack så känns det rätt slätt att röra vid. Torktiden är också oväntat bra. Av de MNY jag testat är det här absolut det bästa att måla med!

Det är alltså en svart bas med svarta, ganska stora glitterpartiklar. Svart glitter är principiellt omöjligt att få att synas så det är aningens silver i dem men inte mycket. Spännande men inte jättegnistrigt alltså. Glittren blir lite gråaktiga. Men det är en cool effekt och ett riktigt bra lack. Snöflingorna på ringfingret är såklart från Nail Shop. Bästa dekalerna på marknaden!

Eftersom det är mörkt ute både bittida och sent så får ni inga bilder alls av det här lacket i dagsljus men förhoppningsvis gillar ni det ni ser ändå.

Kommentarer

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2010-12-07 20:36:06

Det ser snyggt ut! Det här måste jag nog ha. :-)

Postat av: Maja
Publicerad 2010-12-07 20:59:13

Det var ganska fint, fast inte direkt en unik färg. Jag äger typ åtta MNY-lack men har bara testat ett och har inte velat använda de andra än eftersom det lacken var helt hemskt - jättejobbigt att måla med, tjockt och torkade otroligt segt trots snabbtorkande överlack. Det tog typ två timmar innan det var helt torrt och dessutom bubblade det sig galet mycket. Men alla lacken har nog inte så hemsk formula så jag ska nog testa något annat av lacken snart. Färgerna är ju fina iallafall!

Postat av: kerstin
Publicerad 2010-12-07 21:16:37

Absolut! Det ser jättefint ut! Jag har ännu inte testat MNY, jag kan liksom inte välja...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-12-07 21:38:43

Nailtastic! Det var inte så tokigt!



Maja! Jag har haft samma problem innan med alla de MNY jag testat men det här var klart bättre.



Kerstin! Jag har testat ett helt gäng men den här är bäst hittills.

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-12-07 22:23:26

Nej inte tokigt, det ser fint ut...

Postat av: nailsbybellan
Publicerad 2010-12-07 22:45:55

Jäklar Sminkan vilken god smak du och jag verkar dela. Jag köpte detta lack i Fredags, men har inte hunnit prova det än. Ihh. Roligt!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-12-08 06:39:30

Emma! Ja, det är helt okej.



Nails by Bellan! Ja, det är kankse coolare ändå i flaskan men det är inte så dumt på naglarna heller.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela