Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Finger Paints Merry Mittens

Publicerad 2010-12-07 08:10:00 i Naglar i rött,


Merry Mittens är ytterligare ett lack från bytet med Kris från My Lucid Bubble. Ett kopparrött lack med glitter i guld. Väldigt snyggt i teorin men inte riktigt min kopp te när det hamnade på naglarna.

Som ni ser är det knottrigt av glittret. dessutom är det en seg och kladdig formula som är väldigt svår att få jämn och snygg på nageln. Det här är ett lager på vissa naglar, två på andra, men med två lager vill det valla sig och bli åsar. Jag skippade överlacket eftersom det såg så risigt ut, med överlack hade nog ytan blivit slät men det får anstå till en annan gång. Nästa gång ska jag ha en grund av ett annat lack och använda detta för layering.


Kommentarer

Postat av: åsa-li
Publicerad 2010-12-07 10:27:57

hej Sminkan Jag gillar inte alls när ytan på lacket är knottrigt. Ibland är grund färgen på lacket för tät och glittret lyser inte igenom. Jag tycker Sugar Plum china glaze är ett sådant lack. Även River rouge har lite av det problemet men inte så mycket. Ha en bra dag

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-12-07 17:42:13

Åsa-Li! Ja, Sugar Plums har lite av det problemet men var bättre än det här. Riveter Rouge märkte inte jag av det på, men du har säkert rätt för den har ju små silverglitter i sig.


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela