Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

Rosaröd

Publicerad 2010-08-08 14:35:21 i Eotd i rosa och rött, Sminkans EotD,


Jag har fortfarande Savinalacket Purple Confetti på naglarna så det blir mer rosa smink på bloggen. Dagens ser bättre ut i verkligheten än på bild. Det är alla fall en rosaröd och svart historia skapad med Manlypaletten och en bas av GOSH Waterproof Eye Shadow Stick Love That Beige.

Jag började med att lägga en rosaröd skugga på hela ögonlocket och upp på brynbenet. Sen gjorde jag ett yttre v i mörkbrunt men tyckte det blev lite mesigt så jag fyllde i med svart. En ljusare rosa över det svarta och in mot näsan och slutligen en highlighter precis under brynet. Det är inget konstigt eller avancerat, tanken var att färgerna skulle tala för sig själva. Det är en svart penna runt hela ögat som ram och så har den suddats udner ögat med pensel och lite svart ögonskugga. Klart.

Kommentarer

Postat av: Karusell
Publicerad 2010-08-08 15:08:40

Himla fint! Rosa är en rolig färg att använda. :)Särskilt när man använder mycket kontraster, som i den här sminkningen. :)Och vilken härlig färg dina ögon får!

Postat av: Emma P
Publicerad 2010-08-08 20:38:19

Fin sminkning, rosa är snyggt och kanske lite extra ihop med grått. eller ja svart, eller svartgrått...

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-08-08 21:36:33

Karusell! Ja, jag gillar det också!



Emma! Visst är det snyggt. Lite 80-tals chict!

Postat av: Sexy Sadie
Publicerad 2010-08-08 22:23:51

Ser ut som det er tid for rød øyeskygge nu, så kanskje det er på tide å ta ut Gosh effeckt Powder i fargen Fox og la det stå til....



Utrolig bra!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-08-09 16:41:05

Sexy Sadie! Ja, det är rätta takter! Rött är snyggt!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela