Sminkan och Emma

Nagellack, nagellack och åter nagellack blir det på den här nagellacksbloggen! Ibland dyker det även upp smink och lite annat smått och gott. Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma.

L.A.Girl Flare "Tropical"

Publicerad 2010-08-14 00:21:57 i Naglar i blågrönt&turkos,


Nu är det dags för ett midnattsinlägg igen! Jag har precis klarat av att montera ihop en Helmer på helt egen hand. Min premiär som IKEA-möbel montör! Två timmar tog det för mig och då jobbade jag hela tiden... Vissa fixar det tydligen på en halvtimme. Jag är inget geni med andra ord. Först försökte jag läsa den jävla ritningen men det gick ju inte så jag fick chansa och prova mig fram. Nå, eftersom dagen tillbringats med en kompis på IKEA och sedan middag ihop så har jag samma manikyr som igår. Det blir alltså ett arkivinlägg som ni får njuta av nu mitt i natten!

L.A.Girl Flare "Tropical" är en härligt pigg turkosblå färg som inte är direkt unik men bättre än de flesta andra lack jag provat av samma typ av färg. Den täcker bra t.ex. Två lager lack på bilderna och visst, tre hade varit bättre, men två räcker. Det torkar snabbt, det är lätt att hantera vid lackandet, inget rinnande eller pölande. Jag är förtjust i det!

Som sagt, inte en unik färg. L.A.Colors Atomic är till exempel rätt snarlik, men som sagt, Tropical är bättre. Sen har jag någon sorts idé om att Tropical är mörkare än Atomic, men det kan jag inte svära på då jag inte kan jämföra dem sida vid sida just nu.


Jag gillar den här typen av färg och när det dessutom är lättlackat och snabbtorkat så är lacket definitivt i min samling för att stanna. Vi avslutar med några bilder tagna med min nya "extrakamera". Den är inte lika bra, men jag måste ju försöka lära mig att använda den också. Om inte annat så är den ju transportabel till skillnad från min klump till systemkamera och det är ju ett plus. Bara jag skulle få till notd-bilderna med den så är den väl värd den investering jag gjorde i den. Då skulle jag ju kunna fota dagens naglar i vinter även när jag jobbar. :D

Kommentarer

Postat av: PolishPig
Publicerad 2010-08-14 09:57:30

Övning ger färdighet, jag har 7 stycken nu. Måste sluta med detta missbruk :-p

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2010-08-14 11:41:21

Postat av: Nailtastic
Publicerad 2010-08-14 11:42:21

Oj, råkade posta förra kommentaren innan jag hunnit skriva något. Jag tycker i alla fall att det här är jättefint! Många turkosa lack påminner om varandra, men det betyder ju inte att man inte behöver fler, eller hur? :-)

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-08-14 14:08:26

PolishPig! Sju? Helmer? Fulla med lack? Wow!!



Nailtastic! Turkos är underbart! Jag är inte heller ledsen att ha fler, men ska man köpa sig ett så kan jag definitivt rekomendera detta!

Postat av: Aila
Publicerad 2010-08-14 14:42:00

Gillar färgen jättemycket;)!

Postat av: Sminkan
Publicerad 2010-08-15 16:44:51

Aila! Jag med!


Vad roligt att du vill kommentera, vi älskar kommentarer! För enkelhetens skull så besvarar vi alla kommentarer här på vår egen blogg, då vi tycker det blir enklare att följa diskussioner på så sätt. Hälsningar Sminkan och Emma
Kommentera inlägget här

« Namn
« E-post (visas ej)
« Hemsida/Blogg
« Kommentar
Kom ihåg mig?

Om

Sminkan

Hej! Vi är två som har bloggen, Sminkan och Emma. Sminkan startade bloggen 2007 och Emma blev permanent medbloggare 2008.


bloglovin

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela